Arkadaslar on kapi kolonlarini ve arka pandizotdaki kolonlari degistirecegim oncelikle ebatlarini bilmiyorum ama onler 13 cm arkalar 16 cm olmali.diye dusunuyorum araba 2001 milenyum arabanin ne kolonlari nede teybi hic degismemis hepsi orjinal.ve kolonlarin hepsi patlak oncelikle bu ebatlar hakkinda bana kesin bir bilgi verirseniz sevinirim ikinci olarakda ben hem onlere 13 cm mid hemde arkalara 16 cm mid taksam kaliteli degil marka roadstar rdh620 320w onlere yine ayni sekikde roadstar mid ana unite pionner 3650 anfi besleme goldmaster anf 937 1200w simdi sorum su on ve arkalara mid baslasam bu anfi ve midler le nasil bir ses alabilirim cok mu boguk yada basli bir ses cikar arabayi ailecek kullaniyoruz hatta genelde ailem kullaniyor midlerin yerine normal kolon mu baglasam anfisiz ana unite pioneer seklinde tavsiyeriniz nedir
Roadstar mid alicana aile ile kullanicaksan bence masraf yapmak istemiyosan pioner oval tak yeterli olur iyi ses veriyo Ama tesisat kurucaksan anfi xetek tavsiye ederim midler pioner yada jvs vb grublar olabilir arkaya mid koyarsan cok saglikli olmaz kapilara mid koyman yeterli arkayada oval attinmi tamamdir
Pioneer işini görür teybim navitech arka kolonlarım oval 450 w lık pıoneer gayet güzel ses veriyor amfi yok ama genede temiz ses çıkarıyor gerçi 40 filan çıkınca ses kalitesi düşüyor o da amfi yok diye sanırsam.
Bende pioner yeni aldim teyp usbli 4 oval var arkada ses ve bas gayet iyi caliyoo anfisiz tabi anfi sart
oval takamiyorum soyle arabanin orjinalin pandizotunda oval yeri yok ayni sekilde alt sac da da yok kestir.diyeceksiniz ama arabayida bozmak istemiyorum o zaman midlerden vazgecip 16cm pioneer ile kapilarada 13 cm pioneer takiyim en guzeli bu olacak sanirim
oval takamiyorum soyle arabanin orjinalin pandizotunda oval yeri yok ayni sekilde alt sac da da yok kestir.diyeceksiniz ama arabayida bozmak istemiyorum o zaman midlerden vazgecip 16cm pioneer ile kapilarada 13 cm pioneer takiyim en guzeli bu olacak sanirim
Arkalara oval takabilirsiniz pioneer iyidir ovalde .kesmenize biçmenize gerek yok oval kolon için aparatlar oluyor pandizotun üzerine onu koyup üzerine oval kolon koyabiliyosunuz hem orijinali bozulmuyo hem görüntü acisindan farklı tipleri olduğu için güzel oluyor ses sistemi ile uğraşan yerlerde oluyor bu ara parça adini tam hatirlayamadim
tavsiyemdir eski bir milenium kullanıcısı olarak hemen gidip önlere 13 lük hoperlör alma hüsrana ugruyabilirsin el becerin varsa kapı döşemesini sök bak ona göre hoperlör al ben eski aracımda kapı döşemesine bakaraktan gidip 13 cm lik piooner mid aldım döşemeyi söktük 16 cm lik yer çıktı midi degiştiremedimde kasnak yaptırıp öyle kullandım ama başka bir milenyumda önler 13 cıktı en son lacivert bi milenyum aldık LX ondada önler 16 cıktı yanılmıyorsam Milenyum accent 1,3 LS - LX lerde önler 16 cm GL - GLS - GLX lerde önler 13 cm olması gerekiyor tesisat kurucaksanda düşük ucuzlara fazla yaklaşma ana üniten pioneer olsun herzaman Xetec vector 4 kanallı anfi al önlere ve arkalara JBL GTO 6508C mid al sub olarakta 1000 lik veya 1100 lük JBL GT5 serisi sub al bütün aynaları titret yada imkanın varsa 2 anfi al biri sterio biri mono sterio ya midleri baglarsın mono yada sırf bası baglarsın tabi bunu yapıncada araya 1 faratlık kapasitör koymanı tavsiye ederim anfi xetec = 210 TL JBL mid 1 takım fiyatı = 180 TL JBL sub = 150 tl Kabloları =50 tl toplam 590 tl ye kusursuz bir sistem olurki benim aracımda şu an bunlar baglı
arkadaşlar bi sorum olacak anfiye direk tweeter bağlanır mı bağlanırsan ne derece sağlıklı olur yanar mı hemen bi arkadaşın tweeterden çok güzel ses geliyodu amfiye bağlamış bende bağlıcam ama yanmasından korkuyorum tweeterlarda öle kaliteli bişi değil osawa marka 30 tlye almıştım.
geçen gün ben de aracımın hoparlörlerini değiştirdim. Önleri 13 hesap etmiştim forumdan da takip ederek. Ancak baktığımda önlerin 16 olduğunu gördüm. Gecenin bi yarısı olduğundan mid hoparlörleri değiştiremedim, taktım. Sizinle de paylaşmak istedim.
Amfiye tweeter bağlanmaz duman olur denemeyin ayrıca hangi teyp olursa olsun tweeter'ı kaldırır o yönden sıkıntınız olmasın. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi