Mango Oktan Arttırıcı Çekiş Güçlendirici Kapsül 10 Depoluk 092075 Yorumları - Hepsiburada.com Arkadaşlar merhaba, linkteki ürün hakkında bilgisi olan, tecrübe etmiş olan var mı? Faydası olup olmayacağı konusunda fikirleriniz nelerdir?
Bu tür durumlarda ben hep negatif yorumları okurum. Sizede tavsiyem sitedeki negatif yorumları okumanız olacaktır.
"Piyasada "ne kadar yüksek oktanlı benzin kullanılırsa motorun peformansı o kadar artar" gibi yanlış bir düşünce var. Sayının artması insanlarda psikolojik olarak performansın da artacağı düşüncesini uyandırıyor. Aksine düşük oktanlı benzin daha performanslıdır ama vuruntuya neden olduğu için motorun performansı düşmektedir. Sonuç itibariyle, araçların kitabında minimum 95 oktanlı benzin kullanın yazıyorsa 95 oktanlı benzin kullanılmalı. Bundan daha düşüğü ya da fazlası yukarıda belirtilen sebeplerden ötürü motorun performansını düşürmektedir." Alıntıdır
Oktan dediğimiz benzinin ateşe olan tepkimesi oluyor bu durumda vuruntunun sebebi bumu ? Yanma odasından gönderildi.
Gardesiiiimm bahhh bunu bende kullaniyorum ayip degil hepimizin basina gelebilir cekisten dusuyor bunu atiyorum. Ekşıınnn oktan performansi oluyor hatta benim xd2 direk y20 sonata oluyor HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Gerçekten işe yarar bir şey olsa AR-GE için milyonlar harcayan firmalar üç kuruş maliyetli bu ürünlerden bolca alıp koyarlardı ve hiç AR-GE için masraf yapmazlardı.Ne güzel en ucuz yolla en kaliteli benzini satarlardı değilmi.