merhaba beyler gecen gun istanbula gittim aracım kalkıslarda tekliyodu tekirdaga donunce ustaya gittim makinaya baglat dedi baglattım oksijen sensoru arıza sı gosteriyordu birde fakir karısım falan yazıyodu ama arac arıza ısıgı yakmadı aracım bunu 2 oldu yapıyor ve nasıl iştir anlamadım sadece istanbulda yapıyor suan tekirdagdayım ve problem yok ama neden arıza kaydı var onu anlayamadım bilginize ihtiyacım var ne yapmalıyım suan araba gayet normal
Fakir karisim kalitesiz yakittan dolayi kaynaklaniyor olmasi gerek.Eee haliyle pis yakit araca top sektirtir, mutlaka tekler. O durumlar icin motor ariza isigi yanmiyor zaten.Hazir araci baglattirmissin pc ye, tam sorununu ogrenip cozum uretmesi daha kolay olur.Imkanin varsa git herhangi bir ustaya derdini anlat %70 cozerler.
Bir şey yapmanıza gerek yok. 1. Oksijen sensörümü söküp temizletiniz. 2. Motorda ve Arka koltuğun altında olan yakıt filtrelerini temizletiniz. 3. Bujilerinizi standarda uygun tek tırnak bujiler ile değiştiriniz. 4. Total yarım depo 97 Oktan a + würt benzin katkısı kullnınız. 5. bittiğinde aynı işlemi tekrar yapınız. 6. Sonuca ulaşamamanız durumunda buji kablolarınızı da değişerek son işlemi yapınız. Sonuca bakın. Düzenleyen : Ogun
serdar hocam gazda oldu ama tekirdagda bişi yok istanblda arac tekliyo tekirdaga dondum arac normale dondu suan problem yok ve bu 2 ci kez oluyo
Aldığınız gazdan olabilir mi acaba? Her iki şehirde barometrik ve hava kalitesi olarak aynı değerlere sahip. Sadece kullandığınız yakıt farklı.