SLM ARKADAŞLAR OKSİJEN SENSÖRÜ SORUNU YAŞAYAN VARMI FİYAT BİLEN VARMI ARABANIZDA NE GİBİ Bİ SORUN OLUYORDU... ACİL YARDIMM..
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım aracın dizel ise siyah duman atar çekişten düşer benzinli ise tekler yüksek devirde düzenli çalışır fazla yakıt yakar sonuçta düzensiz çalışır
Daha önce escord ta bozulmuştu sürekli devir saati bir yukarı bir aşağı inip çıkıyordu ama 20-30 km gidince düzeliyordu buda yakıtı baya arttırıyo. Fiyat 2-3 sene önce 150-200 + işçilik (sanayide) serviste 500 civarı birşey istemişti bozuksa hemen yaptır lısa sürede yakıttan parasını çıkarıyor...
benim aracımda da bozulmustu fakat arkadaslarınki gibi tekleme falan yoktu hatta servis farketti bozuk olduğunu arabada herhangi bir sorun yoktu sonrada garantiden değişti ozamanın parasıyla 350 ytlydi garantiden hallettiler...
Bildiğim kadarıyla hyundainin yan sanayisi yok312.57 tl + KDVortalam 350 tl falanben garantiden değiştim bi sıkıntısı yoksa değiştirme ben değiştirdimbenim sıkıntım kontağıkapatınca gık diye ses yapması onun için değişti başka bi sorunu yoktubenzin ışığı 50km de yanıyordu şimdi 60km de yandı ne oldu anlamadım Düzenleyen : HaRbi_GeNc41
Benimkinde de sorun olmuştu. Tekleme yapıyor hatta stop ediyor seyir halindeken Yan sanayisinden verim alamazsın. 450 tl sanırım orjinali. Ama sanayide bi baktır temizlet. Düzelebilir. Ben tam değiytirecektim ki sensöre giden bir kabloyu oynayınca araç düzeldi. O kabloyu değiytirticektim ama artık aracı takas verdim gitti.