accent yumurta kasa arabamıza orjinal kılıfını arıyorum nerden alabilirim önerebileceğiniz bi site varmı varsa link atarmısınız
Ben zannetmiyorum ama yakın bir kumaş ile oto döşemecide yaptırabilirsiniz... Yada belki çıkmacılarda koltuk halinde denk gelebilir ama zor...
orjinal bulmak biraz zor gibi.. normal kılıf alabilirsiniz.. koltuklarda deformasyon varsa döşemeci halledebilir
bizim araçların arkalardaki başlıklar birleşik oldugu için çok zor bulunuyo ben biyerde bulmuştum 180 lira demişti pahalı diye bırakmıştım
orjinal bulmak çok zor ancak döşemecilerde çok güzel halledebilirler tabi ehli olması lazım burdakiler bildiğiniz kasap...
Hocam , otomakilif.com her araca özel kılıfı sunduğu kumaş ve desen seçenekleriyle dikiyor ve 3 gün elinizde oluyor aracınız listede yoksa onlar en yakın hyundai servisinden kalıpları alıp dikerler, benim 2013 yeni i20 listede yoktu mesaj attım 24 saatte kalıbı temin ettiler koltuğun kılıfını ben sanal olarak dizayn ettim dikip gönderdiler aynısının tıpkısı derler ya öyle. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
KAAN ABİ BENDE O SİTEYİ BİLİYORUMDA SEN O KILIFLARI TAKMAK İÇİN ARACIN ORJİNAL KILIFLARINI SÖKTÜRDÜNMÜ
Hayır döşemeci 30 tl ye orijinalin üzerine geçirdi , güzelde oldu diyorum. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.