Maalesef mümkün değil. Hyundai Türkiye iftar organizasyonunda bizim logonuzu basarak katılımcı üyelerimize hediye etmişti. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu forma ile forumumuzu Güney Korede temsil etmiştim Halen saklarım ama biraz kilo aldım olur mu bilmem
Kendim polo yakayı sevmiyorum, hem kumaşı çok daraltıyor, hem de yakası rahatsız ediyor. Ama bence günlük kullanım için bu tarz bir tişört çok iyi bir seçim olurdu. Diğer forumları bilmiyorum ama bu forum işinin ehli ve paylaşımcı çok fazla insana ev sahipliği yapıyor. Markaların da hayran topluluklarına dönem dönem bu tip hediyeleri oluyor. Bence Hyundai Türkiye de bunu dikkate almalı ve marka değerlerine katkı sağlayan kilit üyelere böyle bir jestle geri dönmeli; malûm, olası bir buluşma-toplanma uzun bir zaman gerçekleşemeyecek. Haliyle bu hem değerli üyelerin katkılarını teşvik edici olur, hem de simgesel olarak anlamlı bir hediye olur.
Valla bunu giyip gidecen yetkili servise , elemanlar esas duruşa geçer. Tapatalk kullanarak iPhoneX aracılığıyla gönderildi