Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Özellikle Ilk Çalıştırmada Aracın Boğulması

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda hakkı16 tarafından 9 Mayıs 2016 tarihinde açılan konu

1. hakkı16

hakkı16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    hakan oklu
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Mrb arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldığım getz 1.4 dohc lpg li aracımı toparlayıp sorunsuz bir şekilde binmeye uğraşırken yeni bir sorun çıktı.Aracı ilk çalıştırdığım zaman çalışıyor ve birkaç sn sonra aşırı şekilde titreyeremeye başlıyor.Toparlasın diye gaz veriyorum ama araç hiç gaz yemiyor resmen boğuluyor ve düz yolda aracı hareket ettiremiyorum.Yaklaşık 30 sn sonra normale dönüyor ve gaza geçince bunu tekrarlamıyor.Ama araç ısınınca bile gazda ve benzinde tekleme ve bazende gaz yememe sorunu tekrarlıyor.Geçen gün katalizör dağılmış onu değiştirdik yaklaşık 50 km kadar gittikten sonra tekrar yine sorun tekrarladı.şimdi buji ve kabloları değiştiricem ne olacak görücez.
    Böyle bir sorun yaşayan veya fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Duygu bunu beğendi.
  2. Duygu

Duygu Guest

Merhaba, şimdi ilk çalıştırmada tüplü araçların neredeyse tamamı böyle bir sorun yaşayabilir, ( sıralı sistem değilse ) eğer daha sonra gaza geçtikten sonra tekrar stop ediyorsa bence hemen ustasına götürün, ama ilk çalışmada oluyorsa çok sıkıntılı bir durum yok bence . Ben benzinde çalıştırıp gaza alıyorum , o sorundan kurtuldum.

3. hakkı16

hakkı16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    hakan oklu
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Sıralı sistem var araçta mecburen benzinde çalışıyor ve benzinde yapıyor. Gaza geçtikten sonra hafif bir tekleme ve bazen kasılma oluyor, benzine alıp denedim o zamanda yapıyor.

4. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    su eksiltme varmı ? ilk çalıştırmada conta belirtisidir tekleyip düzeltme yada benzinin buhalaşıp biriktiği kansister denen bi kutu var deponun orada o da tekleme yaptırıp boğdurabilir genelde soğukkenmi yapıyor yoksa sıcakkende farketmiyormu ?

5. hakkı16

hakkı16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    hakan oklu
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Suya dikkat etmedim kontrol ederim ama sadece aracı ilk çalıştıma da yapıyor sonrasında gün içinde tekrarlamıyor

6. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Suya bi goz at conta olabilir

7. hakkı16

hakkı16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    hakan oklu
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Suyu tamamladım kontrol ediyorum.Bu arada bu sabah hiç sorun çıkarmadan çalıştı bende ne oluyor anlayamıyorum.
    ayrıca internette araştırırken benzinden veya benzin filtresinden aynı problemi yaşayanlar olduğunu gördüm onlara da bakıcam düzelmezse.

Bu Sayfayı Paylaş