Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Önemli bir sorunum var . yardım ?

'Accent Forum - Club' forumunda sedatdeniz tarafından 20 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. sedatdeniz

sedatdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar 2003 admire arabam daha önceleri yol bilgisayarı yakıt tüketimini 7.5 -8.5 arası gösterirken şimdi ne kadar yavaş ne kadar az devirli kullansamda 11.2 lerden aşağıya düşüremiyorum. Önceden agresif kullandığımda en fazla 13.5 lara çıkardı şimdi 22 leri görüyorum. Ne oldu da araba birden bu kadar fazla yakmaya başladı anlamadım. Yol bilgisayarını hergün resetliyorum ölçüyorum ve kafayı yiyorum. 50 ytl benzinle ekranda gidilebilir mesafa 210 Km olarak çıkıyor . Sanki araba benzinin ucuzladığını anladı tüketimi artırdı :)
    Yardımlarınızı bekliyorum

Düzenleyen : sedatdeniz

2. Misafir

Misafir Guest

bi servise gösterin bence normal değil ya iblgisayarda bozukluk var ya da araba gerçekten bişeyler olup arttırdı

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sadece Göstergedeki değerler üzerindenm ikonuşuyorsunuz.Bir benzin alıp test edin derim ben belkide.Ama muhtemelen göstergede bir problem var gibi..

4. Misafir

Misafir Guest

Soğuk havalarda motor ısınana kadar yakıt sistemi "zengin karışım" yani az hava çok yakıt şeklinde çalışır tabi bu'da ortalama yakıt tüketimini etkiler dolayısıyla kısa mesafelerde ortalama değeri düşürmeniz pek mümkün değil, ancak uzun yol yaparsanız düştüğünü göreceksiniz...

5. murat2506

murat2506 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne kadar çok sıfırlarsanız yol bilgisayarını o kadar yüksek olduğunu göreceksiniz...dert etmeyin artık sıfırlamadan kullanın zamanla düşecektir yine..

Bu Sayfayı Paylaş