Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

önden gelen ses

'Getz Forum - Club' forumunda ali78 tarafından 18 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hız kesicilerden geçerken ön alttan tak diye bir ses geliyor kesinlikle arabanın altının hız kesiciye çarpması değil demir vy yay sesi  gibi çok yavaş geçerken gelmiyor biraz hızlı geçince geliyor daha önce başına gelen varmı ilginize tşk

2. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Önceden gelmiyormuydu Ali?

3. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    slm turgay nasılsın daha dün akşam farkettim bugün kasisili bir yola gittim bilerek tekrar denedim her seferinde oluyor iki demirin birbirine vurması gibi 

4. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Teşekkürler Ali İyiyim.
    Sanki ses direksiyondan geliyor gibi. Servise geçen hafta götürdüğümde söyledim o ses hidrolik direksiyonlarda olur okadar normal gibi saçma sapan bir cevapla karşılaştım. Pek uğraşmayada gelmiyor, ondan sonra tavırlı tavırlı aracınızı deniyorlar bilmem ne aslına bakarsan bende yıldım sefvislere laf anlatmaktan anlamıyorlar çünkü, hele son 1 senedir iyice saldılar Merkez bunları yeterince denetlemiyormu yoksa başka birşeymi var anlamadım...

5. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    eyvah yoksa odamı kronik peki neoldu hallettilermi sorun devam ediyormu

6. Misafir

Misafir Guest

Üstad, gidiyorsun bi rot - balans'çıya, "usta şuyürüyeni bi kontrol et, bi şey var'sa yaptıralım" diyorsun, bu işin en temiz yolu budur...

7. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    servisten sonuç alamazmıyım sizce rot balanscının bakması garantiyi etkilermi

8. Misafir

Misafir Guest

Zannetmiyorum, neticede yürüyenin parçalarını kontrol ediyor, rot - balansçılar yürüyen aksamla daha içli dışlıdırlar, rot ayarı yapmaları için tüm aksamın sağlıklı olması gerekir, bozuk bir rot başıbile düzgün rot ayarının yapılasını engeller, dolayısıyla her parçayı tek tek bilirler, ustabaşının "idare eder" dediği şey yeri gelir kabul görmez, ayrıca kendileri yapmadığı için rahat rahat ne var ne yok söylerler git şurasını burasını yaptır diye...Hüseyince'nin arabası darbeli diye çocuğu huzursuz etmişler götürüp rot - balans'a soktum, gerekli ölçümler yapıldıktan sonra"problem yok abi içiniz rahat olsun" dedi iş bitti....

9. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    balans yapmanın y ada rotta parcaları ayarlayıp sıkmanın vs'nin garantiyi bozması mumkun olmaz sanırım.. cunku değişen parca falan olmasa gerek.. ha parca değişecekse o zaman bi danış derim bilene.. gerci rot tarafı garantiye girse ne olur ki .. iş motor ve şanzıman kısmında..
    rot balans her halukarda yaptırılıyor dışarda zati.. ben de ilk defa balans yaptırttım bayram arifesinde.. yazın da rot balans yaptıracagım.. bakalım bu rotta ne yapıyorlarmış..

10. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    evt bugün bu sorun için servise gittim alt takıma bakıldı bağlantılar kontrol edildi ve sıkıldı denildi şuanda bişey yok normal denildi

11. 07BLH11

07BLH11 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sorunun geçti mi peki...

12. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hız kesiciden biraz süratli geçmem gerekiyor anlamak için  yarın bi ara deniycem ama eminim değişen bişey yoktur zira 2 oluyor fren kaliperindeki ses şikayetim için yine yaptık oldu dediler sadece ses azalmış o kadar

Düzenleyen : ali78

13. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aracı bugün denedim ne yazıkki bahsettiğim ses hala var geçmemiş servisten bir gol daha yedik

Bu Sayfayı Paylaş