SLM 1.3 BENZİNLİ ADMİRE DEN KALKIŞLARDA TAK DİYE BİR SES GELİYOR ACABA NEDENİNİ TAHMİN EDEN VARMI....
on takimi bozmus olabilirsin. veya safttan kaynaklanir.servis imkanin varsa araci goster.ya da herhangi bir ustaya git.bendede ayni sorun vardi vites atip gaza bastigimda tak sesi duyuyordum.o yuzden gaza yavas basma huyu edindim bi ara.ama baktim boyle olmicak....ustama goturdum ve saftim kaymis.istavrozlari degistiriyolar.Erken teshis her zaman iyidir.Ilerlerse daha cok masrafi var.
1.burası tanışma bölümü.Buraya bu tür konular açamazsın mesaj adedi "10" olduğunda ilgili bölüme sorunun ile ilgili konu açabilirsin 2. forum dahilinde büyük harf kullanmıyoruz.Lütfen konu açarken dikkat edelim Düzenleyen : Levent
on motor koruklerınden gelır ılk kalkıslarda tak dıye ve debrıyajı sert cekımlerde motor takozu degısecektır tahmını 40 _50 tl gıbı...
Hayırlı cumalar. serdar bey kolay gelsin aracımın ön takımlarında bozulduğunda şüphe ediyorum.yolda giderken 60-70 üzerine çıktığım zaman araç içine rahatsız edecek kadar bir ses geliyor sanki bişey bir yerlere sürtüyor.hızlandıkça ses yükseliyor..motordan geliyor diye düşündü ama 120 ile giderken aracı boşa aldım ses gene devam ediyordu..araç yavaşladıkça ses azalıyor.araç sağa solada çekme yapmıyor...sizce ön takımdan kaynaklanır mı?
Ya bu tak sesi benim araçtada var 2005 getz 77000de servise gittim 45dk test sürüsü yaptık ustayla ama sesi duyamadı usta hyundai servisinde şef. Sizce nedır sorun?
gecmıs olsun,sadece kalkısta özellıkle sert kalkısta barız bır ses gelıyosa motor kulakları yada sanzıman kulaklarına bakmalı,ön takımdakı bozukluklar kalkısın harıcınde bozuk yolda cukurlarda ıcerı küt dıye ses verır,ama sadece kalkısta ses gelıyosa kulaklardan bırı kopmus yada kopmak uzere oldugunun ısaretıdır..saygılarımla...