s.a arkadaşlar.mart ayı sonunda aldıgımız aracımızda dıkkatsizliğimiz yüzünden ön yolcu kısmında hava yastıgının olmadıgını aracı teslım aldıktan sonra farkettik.şimdi sorum;ön yolcu koltuğu için istedıgımız hava yastıgını sonradan ekletebılme ımkanımız varmıdır ? aracın konsolu tamamen sökülüp zarar görmesınden ve sonradan sıkıntı cıkarmasından korkuorum.. sonradan yolcu hava yastıgı taktıran yada fikri olan arkadaslar varsa bilgilendırırlerse sevınırım. teşekkurler..
Aracı satın Ön yolcu hava yastığı olan modeli alın.Daha hesaplıya gelir.Ayrıca o uygulamayı yapan birisi olduğunu zannetmiyorum
malesef bunu yapabilmek için 5 sene beklemek gerekıcek arac ruhsatta engelli aracı olarak görünüyor ve 5 sene satmamız mümkün değil şimdilik.
talihsizlik diyorum aldığınız hyundai bayisine bi danısın derim belki hatayı telafi edebilirler bide bu konu açılmısken benimkide tek hava yastıklı era team koltuktaki hava yastıkları olan modeller varya style mesela onun koltuklarını bnm araca taksam airbaglar çalısırmı ?
Yapacak birşey yok sanırım. Hava yastığından daha iyi güvenlik sağlayan emniyet kemerini takarak seyahat etmeli diye düşünüyorum.