Arkadaşlar İ 20 lerde neden ön ve arka tampon koruma koymamışlar benim arka tampon da hafif bir içine göçüklük var varla yok arası desem denktir o kadar küçük elimle itirdim içine dogru güdip geri düzeliyor tampon fakat koruma olması gerekmezmiydi sizcede o küçük sounu asıl halledebilirim + tampon fiyaları nedir
adam koruma yapsa para nasıl kazanıcak. ben on tamponu soktum. ustundeyken saglam bısı gıbı duruyor fakat. 4 mm plastıkten ıbaret. tampon sase arasında 20 cm kopuk var oda olmasa vay halimize.
Hocam Kırıldıgını Nerden Çıkardınız..Sadece Söktüm Diyor Zenon Takmıştır Park Sensörü Takmıştır Sökmüştür Degistirdim Falan Yazmıyor
ön tampon kırılırsa veya bi kaza halinde ne olur degiştirecekler tabi ucretini bilmiyorum ama öyle niyetiniz varsa yaslayın duvara aracı zabıt tutturun kaskodan degiştirsinler eski aracımda hafif catlak var diye arac kaskoluyken duvara yasladım zabıt tutturdum kaskodan degiştirildi tabi kaskoyu deldirmek isterseniz
onden en ufak dokunma da olsa butun yuk ondekı sae demırınde. demıre olucak en ufak hasar ıntercooler ve radyator sıstemını etkıler tamponu formalıte komuslar
arkada da durum bu şekilde değilmi en ufak bir şeyde çiziliyor yada boyada sorun oluyor fiyatları nasıl bu tamponların
öyle bir anlatılmışki sanki başka markaların tamponları 5 cm kalınlıgında. her arabada olan tampon şekli işte. tamponla şase arasında ne gibi bir ekipman olmasını bekliyorsunuz. hayret yaa
Allah korusun bi kaza anında aracın aldığı hasar değil içeriye darbe iletmemesi önemli..O tampon basit gibi durabilir ama çok dayanıklı ve esnek olduğu için öyle ufak tefek dokunmalarda hiçbirşey olmaz..hatta ben arabaya yandan vurdum tampon sapasağlamdı sadece panjur çıtası kırıldı..tamponda oynama dahi olmadı..diğer araç kangoydu ön kapı ve ön çamurluk değişti..