Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ön tekerler ısınıyor lütfen yardım

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda ank_hermes2004 tarafından 2 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. ank_hermes2004

ank_hermes2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bir sorunum var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    2000 model milenyum kasa accent im var. Ön teker cantlarım aşırı ısınıyordu, öyleki cant kapaklarının ikisinide eritti. Sanayide bir usta hidrolik hortumu tıkanmıştır diye değiştirdi. (araç kendiliğinden frenleme yapıyor gibiydi) Sorun bu şekilde düzelmedi. Fren mekanizmasında mekanik bir aksaklık görünmüyordu. Bir başka ustaya gittim; fren merkezini değiştirdik yenisiyle. Zorlanma ortadan kalktı, hafif bir eğim olsada araç artık kayıyor, yani frenleme yok. Ancak eskisi gibi yakıcı olmasada ön cantlar hala ciddi, ısınıyor, özellikle civatalar. Sizce bu neden olabilir veya normalmidir ? Şimdiden teşekkürler

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    benim ön lastiklerde arka lastiklerden daha çok ısınıyor
    frenlemeden, patinajdandolayı sanırım

3. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ön lastiğin arka lastiğe göre daha çok ısınması kadar doğal bişey yok tabi arka koltukta yolcu var ise 2-3 tane o zaman ön-arka lastiklerin ısısı dengeli olur.

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,952
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Normalden fazla ısınıyorsa yani elinizi 2-3 saniye üzerinde bekletemiyorsanız rot balans yaptırmanız gerekir. Özellikle rot ayarı bozulan araç lastikleri çok ısınır ve tabanı orantısız aşınır. Selamlar.

5. puslu

puslu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadsin gene frenlerde bir problem olabilir bana kalırsa lifte çıkar ısınan tekeri bir elle çevir fren yap ve gene cevie ne olacak bakalım..............

Bu Sayfayı Paylaş