Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var 2003 model 1.5 crdi admire sahibiyim,direksiyonu tam sağa kırıp kalkış yapınca toplayana kadar çat çat diye ses geliyor ustaya gösterdim dişey yok dedi ses çoğalırsa getir bakarız dedi ama her seferinde tekrar ediyori bu arada sol aks körüğüde yırtık belirtmek isterim sorun nedir acaba bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Siz önce ustanızı daha sonra Dış Aks kafalarınızı değiştirin. Direksiyonu tam sağ yada tam sol yapıp hareket edince tak tak vurma sesi geliyorsa, Dış aks kafalarında boşluk yada dağılma vardır. Aks körüğü yırtılınca su alıyor ve içerideki gres özelliğini kaybedip kuru çalışarak aksa zarar veriyor. Bu şekilde fazla kullanırsanız Aks kırabilirsiniz. İmkanınız varsa bir an önce değiştirin. Resimler alıntıdır.
Anladım hocam adam akıllı usta yok yaşadığım yerde kime gitsem bilemiyorum ne kadar masrafı olur acaba ortalama?
İthalleri 30-40 TL civarı, Orjinalleri de 45-70 TL arasındadır diye tahmin ediyorum. (tane fiyatı) takmaya da bi 40-50 TL işçilik alırlar.
Zannetmiyorum. Önceki aracimda değiştirdikten sonra 3 sene gezdim. Alan kişi hala geziyodur. ☺ düzgün kullanildıktan sonra bir daha degistirmezsiniz. Samsung Galaxy S5' den Tapatalk Kullanarak Gönderildi
ustanın ve malzemenin işçiliğine bağlı.ben taktırdım 50 liralık bir çift 1 sene sonra aynı oldu,körük yırtılmış içinde yağ kalmayınca yine eskiye döndü .sana tavsiyem iyi bir usta ve kaliyeli malzeme ...
Bugün sanayiye gidip aks kafalarını değiştirdim usta iki tarafında değişmesi lazım dedi 120 tl parça 50 tl de işçilik aldı,şuanda ses yok bakalım ne kadar idare edecek.Teşekürler yardımlarınız için.
Hocam dikkat etmedim markasına kutunun içinde getirdi çırak ustada alıp takmış,işin doğrusu aklıma gelmedi bakmak
Ben aks kafası kopardım. Bence dreksiyonu tam sonuna kadar çevirip patinaj ile kalkıp devam etmek. Çünkü öyle kopmuş tu. imla hatası Tapatalk yüzünden