Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ön teker rulmanı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda tugayt4 tarafından 16 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2001 model accent 1.3 aracımın ön tekerinden uğultu şeklinde ses geliyor.Tamirci bilyenin değişmesi gerektiğini söyledi.Sökmeden baktı.Bilye bulunduğum yerde yok.70 km uzaktaki başka ilçede SKF marka buldum 55 tl.Bugün sivas yetkili servisine sordum oda 55 tl dedi. İnternetten araştırdığımkadarıyla SFK bu işte bir numara sizce servisten mi almalıyım SFK olanımı.Daha önce değiştiren varmı?

2. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    heralde benim aracım ilk oldu.Ön teker bilyesi arızalan .Gavur sağlam araba yapıyo be! benim accent kore malı da

3. xemrah_23

xemrah_23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bence orijinalini taktırmanız daha sağlıklı olacaktır.

4. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler usta sürücü xemrah .ancak şunu belirtiyimki orjinal dediğinde bir rulman fabrikasında yapılıp hyundai ,opel ,WV gibi markalarla kutulanıyor.Bende bilmiyorum hyndainin kullandığı SFK dan daha mı iyi diye.SFK dünya pazarınınn %20 sini ele geçirmiş bir firma olduğu yazıyodu internet sitelerinde. birde daha yakında o parça o yüzden tercih ediyorum .Kullanan varmı diye o yüzden soruyorum.Yinede kararsızım.

5. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Rulmanlarla çok haşır meşir olan biri olarak. Farklı model rulmanlarda farklı markalar 1. sırada yer alır. Örneğin Masuralı yada tek yönlü rulmanlarda piyasada kimse en iyisinin INA Germany rulmanında başka şeyi demez. Bilyeli rulmanlarsa birçok marka kullandım ama SKF rulmanının şu anda eski adıyla satışlarını devam ettirmekte. FAG ise Alman malı bulunursa süper ama Kore, Portekiz üretimleri tırt. Son zamanlarda Avrupada daha geri zamandan beridir Japon malı NSK bilyali rulmanlarda 10 numaradır.

NSK markasının Japon üretimi olursa memnun kalırsınız. SKF artık adından ibare birçok model rulmanlarında...

6. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    bilye ihmale gelmez bir adım ilerisi hareket halinde tekerleklerin kilitlenmesidir.

7. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benimde önceki toyota marka aracımda ön sol teker bilyası bozulmuştu.Sinir bozucu bir durum acayip uğultu geliyordu.İmkanınız varsa kaliteli bilya almayı tercih edin ben 1 yıl önce 57 tl ye almıştım sanırım.Geçmiş olsun kazasız belasız günler geçirmeniz dileğiyle.

8. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekküredrim kkeemme sizin aldığınız rulmanın markasını hatırlıyormusunuz?

9. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    GRAFTT SFK hakkındaki yorumunuz yarımkalmış sonunu anlamadım
    Alıyımmı yoksa hyundai servisinde satılan hyundai marka ön teker rulmanını mı almalıyım.teşekkürler.

10. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben daha yeni değiştirdim. Ön sağ 100 TL tuttu serviste. Kredi kartı ile ödedim. Şu sıralar 15 ocağa kadar indirim var. KArtal sanayi sitesindeki adam da 100 e değiştiriyor yetkili servis te aynı. Bence bu durumda yetkiliden şaşma. Ara sor kaça biter bu iş ona göre yetkiliye takıl derim ben.

11. Misafir

Misafir Guest

Yapılacak işlemi garanti altına almak için sanayi ile arasında fark yoksa serviste "garantili" olarak değiştirmenizi tavsiye ederim...

12. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sanayideki adam fatura kesmez fiş kesmez kredi kartı geçmez ne iş yaptığı belli değil garanti vermez
    ama yetkili servis ile aynı fiyatı çeker. Ben buna sinir oldum. ASlında bijon çaktırmaya gitmişdim. Adam porya problemin var dedi. Kaça yaparsın dedim 100 TL tutar dedi. Bijona çok para istedi o yüzden sinirlendim zaten aldım arabayı doğru Tuna ya gittim. ORada da 100 TL tuttu.

Daha önce de arka kampanalar yüzünden mecburen bostancı sanayiye gitmiştim. O da çakmıştı. İstanbulda artık sanayi yetkili çoğu konuda fark etmiyor.

Bu Sayfayı Paylaş