Arkadaşlarkaldırıma ufak bi çarpma sonucu ön tampon resimdede görüldüğü üzere ufak bi çatlama yaptı oluşan baskıdan ön pancur da hafif bir atma var.Kasko tarafından aynı fiyata geldiğinden mini onarım yerine değişim uygun görüldü. Değişim yapılsınmı yoksa orjinalliği bozulmasın diye bu şekilde kalsınmı ilerde satmayı düşünüyorum sorun olurmu fikirleriniz için şimdiden teşekkürlerArkadaşlarkaldırıma ufak bi çarpma sonucu ön tampon resimdede görüldüğü üzere ufak bi çatlama yaptı oluşan baskıdan ön pancur da hafif bir atma var.Kasko tarafından aynı fiyata geldiğinden mini onarım yerine değişim uygun görüldü. Değişim yapılsınmı yoksa orjinalliği bozulmasın diye bu şekilde kalsınmı ilerde satmayı düşünüyorum sorun olurmu fikirleriniz için şimdiden teşekkürler Düzenleyen : Era16
degıstırmenız daha ıyı olacaktır, tamponda kı boya ve degısmenınde satısta bır onemı yoktur, ustelık elınızde neden degıstıgının fotografıda var.
Aynen katılıyorum tamponun değişmesi çok önemli değil. Değiştirin bence. Kimse tampon ile ilgilenmez, ilginen de gidip sıfır alsın zaten.
Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler,fikirleriniz doğrultusunda serviste orjinal yeni tampon takıldı. Herkese kazasız belasız iyi sürüşler
Böylede durabilir zararı yok ama önceki era'mda benim tamponada birisi vurmuştu,tamir edildikten sonra beğenmediğim için yetkili servisten orjinal ön tamponu 40 tl 'ye almıştım..Serviste 70 tl boyama parası aldı,boyayıp montajınıda yapıp teslim ettiler.Toplamda cebimden çıkan para 110 tl herşey dahil..... Ayrıca yine yetkili serviste orjinal arka tampon 48 tl idi ve arka stopta 38 tl idi. Fiyatlarda yanlışlık yok,parçalar orjinaldir. Eranın parçaları tofaş parçası gibi hemde çok dayanıklıişte bu yüzden çok seviyorum.. (Tabi sadece bu yüzden değil performans ekonomi sağlamlık 5 yıl garanti v.s gibi konulardada)Neyse Konu dışına çıkmayayım
Ayrıca tampondaki boya önemli değildir yani satarken tampona bakmazlar bile sonuçta plastik aksamdır... (sonradan okudum arkadaş değiştirmiş bile) Düzenleyen : mmt.88
geçen hafta auto king de ön tamponumun sağ tarafından 5 cm yırtık ve çarpmadan dolayı boya dökülmeleri,sol tarafında da sürtmeden dolayı muhtelif çizikler vardı .mini onarımdan 4 hakkım varmış 2 adediyle sağdaki 5cm yırtık olan yeri 1 adediyle soldaki çizikli yeri tamir edip boyamışlar10 numara olmuş.
servisten orjinal tampon+ boya 150 tl orjinal önpanjur 225 tl dediler ,ayrıca kasko bozulmadı Ankara sigorta dan toplamda 2.300 tl ye kadar olan masraflarda kasko bozulmuyor sözleşmemde var.
bence degısım daha iyi olur cunku bızde otokınge tampon gonderıyoruz ama hıc te kalıtelı ışçılık yapmıyorlar zaten tampon aracın kasasıyla bır tutulmuyor expertız yapılırken
fikirleriniz doğrultusunda tampon u değiştirdim arkadaşlar,herkese teşekkürler kazasız belasız iyi sürüşler