Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ÖN TAKIMLARDAN GELEN SES?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda boomerang1972 tarafından 24 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. boomerang1972

boomerang1972 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar benim 2009 eram var daha 9000 km. de Benim sorunum genelde motor soğukken yani araca yeni bindiğimde ön sağ taraftan hareket halindeyken bi tokurtu sesi geliyor. 3 aydır bu sorun var. memlekette tamirci bi arkadaşa götürdüm araç ısındığı için orda ses yapmadı arkadaşa tarif ettim sorunumu oda bana ön denge çubuğunun lastiklerinden yapabilir dedi aracın yeni olduğu için ben ellemeyim servise götür dedi. geçen hafta servise götürdüm orda test sürüşü yapıldı ses yine yoktu bende araba soğuk iken yapıyor genelde dedim bana amortisörden olduğunu söyleyerek ön sağ amortisörü garantiden değiştirdiler ertesi gün sabah aracı hareket ettirdiğimde sorunun hallolmadığını gördüm ses yine vardı. artık bayram sonu servise yine götürecem. Sizce sorun nerde olabilir bir fikri olan varmı?

2. erdemege

erdemege Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynı sorun bendede var . Lokur lokur ses gelmekte hemde sağ taraftan servise götürdüm arka amortisörleri değiştirdiler.:))

3. 44 FERHAT 878

44 FERHAT 878 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Aynı sorun bendede var ya özellikle araç soğukken lokurtu sesi geliyor.. amartisörleri daha önce değiştirmiştim.şu an o ses var.. ısınınca o kadar yok nedenini bende anlamadım.. fikri olan varmı..??

4. boomerang1972

boomerang1972 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dün servisten aradılar yapılan işten ve servisimizden memnun kaldınızmı diye. bende sorunum devam ediyor dedim bayram sonu tekrar götürcem gerekirse aracı bırakacam araç soğukken bide kendileri test yapsın. benim araçtaki ses araba yüklü olunca daha bir belirgin oluyor yalnız tek bindiğimde pek fazla gelmiyor.

5. akin

akin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aman ne güzel benim araçtada aynı ses geliyor.... https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

6. VT908

VT908 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ARKADAŞLAR AYNI SES BENİM ARAÇTADA VARDI ÖNCE SAĞ DAHA SONRA SOL TARAFTAN GELMENYE BAŞLADI GARANTİDEN Z ROTLARI DEĞİŞTRİDİLER VE SES KESİLDİ GELMİYOR ARTIK BİLGİNİZ OLSUN SERVİSE GİDERSENİZ BİRDE Z ROTLARA BAKTIRIN...

Bu Sayfayı Paylaş