arkadaşlar slm lar 2003 hyundai accentimin Ön takım yapılması gerekiyomuş parça fiyatlarını belli başlı sitelerde yada telefon ile fiyat alarak aldım yalnız bunu yaptıracak Hyundai özel servis bile tavsiye edecek olan varmıdır ? Kocasinan Sanayi'ye sordum amorsitör değişimi ve ön takım rotlar falan işçilik 250 TL fiyat verdiler. Aslında En önemli olan konuyu aylardır araştırıyorum forumda yok Özel Hyundai Servis e giden yokmu yada memnun kalıp paylaşacak olan kimse mi yok bu kadar arabamız var ama kimse özel servis e gitmiyo bunu anlayamadım çözemedim İkitelli Dolapdere sanayi olur ne bileyim maslak bile olur arabamızı emin ellere verecek tavsiye edeceğiniz bi usta arıyorum inş. cvplayan olabilir... Herkese İyi Forumlar...
Kavacık Özel Servisi : Sedat KARABULUT - 0216 413 94 40 - 0532 792 67 58 Çubuklu Boğaziçi Caddesi No:39 Kavacık (Lavazza Kahve karşısı) Kendisi Mitsubishi, Hyundai ve Kia araçlardan anlar. Benim yönlendirdiğimi söylerseniz gereken indirimi yapar.
Hocam ilginiz ve hızlı cevap için teşekkürler ama ben avrupa yakasında oturuyorum Ha eğer bulamazsam orayada gideceğim yedek parçada satıyomu yani alıp mı gidelim yoksa orada hallolabilirmi ???
Yedek parça var, olmayan ise sipariş ediliyor gün içerisinde geliyor. Gitmeden önce görüşün ve fiyat alın, isterseniz parçaları kendinizde alıp gidebilirsiniz.