Aracı alalı 15000 km oldu. Aracın ilk zamanlar ki gibi değil yol tutuşu rahatlıkla hissedebiliyorum. Ustaya bak değişecek varsa değiştirelim dedim. O da yok dedi. Rot balansa girdik o da bir sorun yok dedi. Ön düzende de tıpkı rutin bakımlar gibi belli sürelerde değişen şeyler var mı? Varsa nerelerdir?
lastiklerin durumu nasıl onlar eskidiyse yol tutuşu etkiler ya da siz araca alıştığınız için öyle geliyordurhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
Lastiklerini durumu çok iyi. Amortisörler patlak değil ama bir çukura falan girince tak tuk ses geliyor. Virajlarda da zayıfladı araba.
Heh İşte Bu Sorunu Çözebilecek Ustayı Bende Arıyorum.. Bizim Ustalarımız Maalesef Parça Kopmadan Kırılmadan Bişey Yok Diyor.. Benim Kullandıgım Tanıdıgım Arabayı Bana Ögretmeye Çalışıyor
Aynen kardeşim. Akıllarınca iyilik yapıyorlar yada yeterince işlerinin erbabları değiller. Masraftan kaçınmayalım ne değişeceksedesekte birşey yok diyorlar. 4 teker dönsün sorun yok. Bu mantık çok geride kaldı vede kalmalı artık.
Arkadaşlar buna benzer problem bende de var. Aracım 2009 Accent era. Pek tanıdığım bir araba değil. Daha 2011 EKİM ayında aldım. Hızlı gitmesinler diye yola yükseklik engel yapıyorlar ya. Birgün engele birazcık hızlı çıktım. Ama çok hızlı değil yani. Ben 1.vitese düşecek kadar yavaşlarım normalde. Bu sefer azıcık daha hızım vardı. Bu esnada tak diye bir atma sesi geldi. Hani bişey biyerden kurtuluverir, tak diye atma sesi gelir ya. Onun gibi. Normalde araçta hiç sesyok, tıkırtı bile yapmıyor. Ama bu kafama takıldı 2-3 kere duydum tümsek veya ani çukurda. Sizce bu neden olabilir? Yoksa normal bişeymidir? Hani derler ya bu arabalar bunu genelde yapıyor falan, öyle bişeymidir acaba?