Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ön takım Bitikmiş..

'Accent Forum - Club' forumunda sedatdeniz tarafından 4 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. sedatdeniz

sedatdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Uzun süredir arabadan takır tukur sesler geliyordu. Artık direksiyonu çevirince çark döndürür gibi ses yapmayada başlayınca rot balanscıya gittim. Bana sen ne yapmışsın dedi , bi liste verdi. Listeyide alıp özel servise gittim. Fiyat çıkardı , önceliklere siz bilenlere sormak istedim ona göre yaptırıcam uygunsa.

ViraJ demir askı rotları : 20 x 2 = 40

Orta lastikler : 5 x 2 = 10
    Sol Dış aks körüğü : 10

Sol dış aks kafası : 35
    İki Salıncak : 60 x2 = 120

Sağ ön aks bilyası : 35
    Sağ Arka Amotisör : 55

Parça toplamı : 305
    Torna : 20
    Mekanik : 120
    Toplam ___445 TL__

Bana gaziosmanpaşada bir servisin çıkardığı fiyat , tanıdık fiyatı bi de bu , Sizinde yaptırdığınız yada daha uyguna yaptırabilceğim bi yer varsa önerilerinizi bekliyorum.

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Gop'ta hangi servise sordunuz acaba ? Parça fiyatlarını orjinal olarak Aksaray oto parçacılarından makul fiyata temin edebilirsiniz. Tel numaraları vardı ama ancak yarın yazabilirim, tabi konuyu bulabilirsem :)

3. sedatdeniz

sedatdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    onurum otomotiv e gittim, numaralarıda yazarsanız sevinirim

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    yetkili servisin fiyatı nedir?bide onlara sor istersen fazla ffaketmezse orjinal parçayla serviste yaptır bence

5. teknik05

teknik05 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım İstanbul'da olmadığım için fiyat konusunda birşey diyemiyeceğim fakat dikkatimi bir konu çekti. Arka veya ön amörtisleri tek değil çift değiştirmek zorundasın. Kolay gelsin

6. sedatdeniz

sedatdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yazmayı unutmuşum , 4 gün önce bunların hepsini hallettim. Servisin verdiği fiyat fazla gelince, eskiden lada mı götürdüğüm ustaya gittim. O da aynısını söyledi ; arka amaortisörler çift değişecek dedi. Sonradan ekstra aks keçesi yağ kaçırıyormuş galiba o çıktı ve şanzıman yağı değişti. Arabayı yaptırdıktan sonra ,kullanmaktan bu kadar keyif alacağımı beklemiyordum. Özellikle otobanda 120 den yukarıda yağ gibi gidiyor.

Bu Sayfayı Paylaş