Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ön sürücü koltuğu

'Getz Forum - Club' forumunda zeyd92 tarafından 24 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. zeyd92

zeyd92 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2008 getz aldım fakat boyum biraz uzun oldugundan koltuga ancak sıgabildim acaba koltuğu biraz aşağı çekme veyagetzlerde ileri versiyonlarda olan yükseklik ayarlı koltuklakla değiştirme imkanım varmıdır. teşekkür ederim

2. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aramıza hoşgeldiniz. Aktif forumlar olsun.Ayrıca tanışma bölümünde de kendinizi tanıtabilirsiniz.Sorunuzun cevabı ise evet yaptırabilirsiniz ancak kaça mal olur onu bilemiyorum.

3. balaban19

balaban19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aramıza hos geldin kardesim bendede getz var koltugun yuksekligi benimde alısana kadar canımı sıkımıstı ama araca alıstıktan sonra yatarak surdugum ıcın yukseklık pek sorun teskıl etmedı sen yınede bı servıse sor derım zor bısey degıldır bence https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. Misafir

Misafir Guest

önü zaten rahat göründüğünden koltuğu hem geriye iyice alıyorum hem yatırıyorum eğimini hem de yan taraftaki koltuğu alçaltma ve önünü kaldırma olan iki kolla da oynarım devamlı bunlar yeterli kalıyor kim binerse binsin...tam anlayamadığım sizinki start filan mı koltuk ayarı yok mu yani aşağı yukarı alçaltma olarak

5. orca2002

orca2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    start modellerde koltuk ayarı aşagı yukarı yapılamıyor benim araçda start çünki
    Düzenleyen : orca2002

Bu Sayfayı Paylaş