arkadaşlar birkaç gündür aracım kasislerde,çukurlarda,frene bastığımda, geri geri park ederken direksiyonu çevirdimde sol alt taraftan garç gurç ses geliyor bildiğin divan gibi gacırdıyor neden yapıyor olabilir acaba
Benim araçta da benzer bir gıcırtı vardı usta kontrol etti rot başından mı ne geliyormuş şırınga ile yağ sıktı kesildi. ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
aks kafası, rot başı, z rotlar, bakılmasın da fayda var, ben hepsini de değiştirmiştim yakın zaman da , şükür düzeldi!
Sorununuzu çözerseniz buraya yazar mısınız lütfen. Bizim era da kalkışlarda ve düşük viteste sol ön taraftan trim sesine benzer bir ses yapıyor.Her yeri denedik kaynağını bulamadık belki bu tarz bir şeydir
Bugun oglen elimde onceden kalma motor yagi vardi o yagdan siringayla z rotlari yagladim kraftvoll marka sivi gres yagdanda salincaklara sıktım calistigim köy okulu evime 15 km eve gelinceye kadar ses olmadi ve direksiyonda sanki yumusadi biraz ama bu gecici bir cozum gibi duruyor z rotlar salincaklar bayagi bi yipranmis
Gezdiğiniz yollar aşırı tozlu ve çamurluysa rotil,rotbaşı,rotkolu gibi dönen oynayan malzemlerin körükleri pislikten yırtıldığı için içine toz alıp içindeki yağ çamurlaşmaya neden oluyor buda gıcırtılara sebebiyet verir dediğiniz gibi körüklerin içine bi miktar yağ sıkılınca ses kesilir
Arkadas zaten sorunun kaynagini bulmus Sorun salincak burcundan kaynakli Ozellikle soguk havalarda ses bariz artar Sicak havada pek ses yapmaz