Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1 ay önce 2009 era 1.4 team aldım 65 bin kmde araç kaporta ve motor olarak çok temiz yalnız yaşadığım yerde şehir içinde yollar parke taşı döşeli ve özellikle şehir içinde ön sağdan lakırtı geliyor bunun sebebi ne olabilir z rot falan mıdır yoksa amortisör mü birde aracı yıkarken camlar tam kapalı olduğu halde içeri su giriyor bunun sebebi ne olabilir
iyi günler bizim 2000 model accentimizde de yıkamada veya aşırı yağmurda ki bu bir kere başımıza gelmişti sadece ön camın en üst sağ köşesinden su almışdı, bunu camcılar silikon sanırım siyah bir yapışkan ile hallettiler.
anladım sibel hanım yalnız benim aracım yan camlardan su alıyor ya camlar tam kapalı gözüktüğü halde tam kapanmıyor yada lastiklerinde bir sorun var dediğiniz gibi bir camcıya göstermem gerekecek herhalde
Biz yağmuda değilde bu fırçalı yıkamalarda arka sağ yolcu camı alırdı ama oda fitillerinin eski olmasından kaynaklıydı, Konya ilçede bulamamıştık fitili, merkezde ise fiyatının pahalı olduğunu söylemişlerdi. ayrıca bu fitil eski olunca rüzgâr seside içeri alırmış. Aslında çok yıprandıysa değiştirmek lazım demekki
aracım daha 7 yaşında hemen yıpranmaması lazım ki görünürde hiçbir yıpranma yok ama dediğiniz gibi baktırıp değiştirmek lazım
Bazı araçların işcilik kaliteleri ne yazıkki aynı olmuyor ben bunu gördüm bizim aracımızda bu su sızdırmaları olurken şu an müdürlerimizden birinde olan eski model bir hyundai var modeli aklımda değil , daha kaliteli işcilik var belli. yani.