Arkadaşlar bundan 5-6 ay önce aracımla seyir esnasında ön sağ teker kaldırıma çıkmıştı. dün araca rot balans ayarı yaptırırken usta araç sağdan darbe aldımı diye sordu bende yoo sadece kaldırıma çıktım 3-5 ay önce dedim. niye sordugunu sordum. o da bana ön sağ salıncak 1 cm kadar geride dedi araç hafif sağa çekebilir dedi. bende değişe nasıl olur falan dedim bi bilgim yok dedi. evet arkadaşlar bu problem nedir ne değildir Ehli kişilerden yardım bekliyorum.
admire nin orijinali 115 TL era da bu civardadır fark edilir şekilde çekme yapıyorsa değiştirmek gerekir tabi bir de iyi bir usta ya göstermek lazım. benim sağ salıncak burç eskidiğinden komple değişmesi lazım demişlerdi. başka ustaya götürdüm sadece burcu değiştirip halletti. Düzenleyen : Cengiz Yüksel
Eski bir konu yeni konu açmadım.. Accent Blue ön büyük salıncak burcu hafif ses yapmaya başladı, tümseklerden geçince belirgin olmakta. Serviste tanesi 150+150=300 ve 180tl işçilik . Bazı sitelerde HMC orijinal olduğunu belirtilen 55+55 =110 TL. Sizce dışarıdan alınan ürünler de sorun olur mu? Yakın zamanda salıncak burcu değişen oldu mu?