Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ön sağ cam halatı değiştirme

'Genel Sorunlar Ve Çözümleri' forumunda salih864 tarafından 20 Ekim 2013 tarihinde açılan konu

1. salih864

salih864 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Salih aşık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    arkadaşlar 99 1.5 gls yumurta aracımın ön sağ camı indi fakat kalkmadı gacur gucur ses geldi,kapı döşemesini söktüm ve halatların karışmış olduğunu gördüm. ben kendim bu halatı değiştirebilirmiyim_? birde her marka aracın halatı farklımı_? bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum iyi günler.

2. accentlx

accentlx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    burak
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Salih merhaba,
    bayramdan bir gün önce aynı sorunla karşılaştım.Hemen oto elektrikçiye gidip sorunun ne olduğunu öğrenmek istedim. Kapı döşemesini kaldırdıktan sonra içerisindeki cam kaldırma halatının kopuk olduğunu gördük. Yedek parçaçıdan 55 liraya orjinal cam kaldırma modülünü aldım ve eletrikçiye taktırdım. toplam 80 liraya mal oldu. Bu cam modülünün yapısı biraz karışık yenisiyle değiştirmen daha mantıklı olacaktır. Tekrar yerinden çıkarsa cam yine aşağıya inecektir. Kendin yapman pek güvenli olmayacaktır.
    EK olarak her araçta farklı oluyor diye biliyorum çünkü satın aldığım yer bana aracın modelini detaylı olarak sormuştu Milenyum mu yumurta kasa mı diye.

3. salih864

salih864 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Salih aşık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    kardeşim güzel söylüyorsunda benim cam kaldırma modülümde sıkıntı yokki. baktığımda görüyorum halat tel tel ayrılmış dolayısıyla makarayı karıştırıyor,benim sadece bu halatı yerinden çıkarıp yenisiyle değiştirmem veya halatın tel tel olan kısımlarını kesip temizleyip tekrar rulosuna sarmam lazım. ama nasıl yapacağım konusunda hiç bir bilgim yok maalesef

Bu Sayfayı Paylaş