Arkadaşlar bildiğiniz üzere 2012 ve sonrası İ30 larda ön park sensörleri sadece tampon köşelerinde mevcut. Bende bu sayıyı 4 e çıkarabilirmiyim diye servise sordum ve bana bunu yapmanın elektrik aksamına gereksiz bir yük bindireceğini ve araca zarar verebileceğini söylediler. Tabi ben buna pek inanmadım. Biraz araştırma yaptığımda İ30 un Avustralya da satılan versiyonlarında 4 ön park sensörü aracın aksesuarları arasında görülüyor. Ordaki araçla bizimkinin bir farkı olmadığına göre (en azından aynı elektriksel aksama sahip) taktırabilirmiyim acaba, sizin fikirleriniz neler? i30 Accessories - Hyundai Motor Company Australia - Hyundai Motor Company Australia
yapabılırsın. herhangıbı ek bı yuk bındırmez araca. bızde bı cok araca bu sekılde sonrada park sensoru ekledık. bunu olagan sısteme baglama gıbı bı sansımız yok. cunku ana ekrandada saglı sollu sadece ıkı secenek var. ama sen ortaya ıkı goz daha takarsan bunlarda normal bı park sensoru ıkazı olarak verebılır. bu ıse araca ek bı yuk vermez. zaten cektıgı akım park ampulu akımı ıle aynı. buyuk bı ıhtımal servıstekı kısı bununla ugrasmak ıstememıstır
Ön park sensörlerini bende servisle görüştüm takılabiliyor fakat ekranda göremezsiniz sadece ses olarak duyarsınız dediler fiyat olarakda 150 Tl (İşçilik + Sensörler) olarak bildirdiler.
Cok soylemisler ve aslinda gereksiz birsey arka cok gerekli yanlar surtme yapmamak icin lazim olur ama onunuzu her turlu goruyorsunuz ne gerek var ki bence HTC One cihazımdan gönderildi
İki aracın arasına geri geri park ettiğinizi düşünürsek bence o kadar da gereksiz değil. özellikle tampon köşelerinde olması düşünülerek yapılmış bir ayrıntı. Tapatalk
Tamam arkaya gerekli diyorum zaten koselerede gereklide ortaya ne gerek var o kadarida goruyoruz HTC One cihazımdan gönderildi