Merhaba arkadaşlar, Accent Milenyum aracımın ön panjur hava alığı kısmı nikel kaplama.Ancak bu kaplamanın iç kısımları soyulduğundan kötü bir görüntü oluşturuyor. Bu kısma rötüş yapabilir miyiz? Nikel kaplama tarzında sprey boyalar var mı acaba? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Kalkan yeri çok ince zimpara ile gecerseniz komple krom bi panjur olur. Boyamak isterseniz söküp sprey boya da yapabilirsiniz. Benim elantra nin panjurunun siyah boyasinin altından krom çıktı. Sizde de öyle olabilir Galaxy Duos
Abi benim panjurun altından siyah boya plastik görünüyor.Yani kromun altında siyah boya altında da plastik var. Bunu neyle boyamalıyım? Nikelaj boya bulabilir miyim?
bu durumda krom renkli sprey boyalar var alta sprey plastik astarı atıp boya yapılabilir. yeni panjur fiyatını da sor tabi yakın fiyatsa hiç uğraşma.
krom boya bende var ama pek tavsiye etmiyorum normal boya gibi olmuyor. ben olsam ön kısımdaki nikelajları maskeleme bantı ile kapatıp arka kısımları siyah renge boyardım.
Abi krom boyayı araştırdım dediğin gibi eskisinin yerini tutmuyormuş. Maskeleme yapıp iç kısımlarını siyaha boyamak mantıklı geldi çok sağolun yorumlarınız için
s.a banada bu special edition panjurlarından lazım servıs 160 tl faln ıstıyormus daha uygun nerede bulabılırımkı