Arkadaşlar i20 aracımın ön tamponuna park halinde iken carpmislar nasıl olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Aracı servise götürdüm ve tampon degisecek. Ancak bu çarpma esnasında radyator ve farların monte edildiği ön panelin alt kısmında bir bombe oluşmuş ve bu bombe radyatorun alt kısmına değiyor. On panel bildiğiniz gibi plastik vé bu plastigin radyatorun altına değmesi sebebiyle radyatörün ısınması ve bu sert plastigi eritmesi mümkün müdür? Servis bana böyle bir durumda sıkıntı olmayacağını ve bu kadarlık bir durum için tüm on panelin değişmesinin gereksiz bir masraf olduğunu söylediler. Ancak benim aklıma radyatörün bu plastigi eritmesi durumunda yaşanılabilecek sıkıntılar geliyor ama radyatörün dış kısmı bu derece isinir mi onu da bilmiyorum. Ancak yetkili servis bir sıkıntı olmayacağını söylüyor. (Normalde bu plastik parca radyatore 0.5 Cm uzaklıkta iken şimdi radyatore degiyor vaziyette.)
Sert ise kolay kolay erimez benim aracın radyatör üzerinde ince bir plastik malzeme var el filan kesilmesin diye koymuşlar ama o yamuldu ama çok ince bir malzeme eğer kalın olsa sanmam ki erisin.
benim milenyumun panjuru değmiş galiba panjuru tampona tutturan vida deliği eriyip vidasıda düşmüş. böyle bir ihtimal var yani ama sizin başınıza gelir mi bilinmez
Sesten kastınız plastik parcanın radyatore carparak yapacağı ses ise böyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Çünkü plastik kirilmis ve sallanan bir pozisyonda değil. Elle oynatamayacagimiz kadar sert ancak radyatörün altına temas ediyor. Yani tek fark aradaki 0.5 Cm lik payın kapanmış olması. Ve radyatörün alt kısmında hava alan herhangi bir yerini kapatmiyor gördüğüm kadari ile. Ancak bahsettiğiniz ses başka bir hususta kaynaklabilirse biraz daha açıklık getirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.