Arkadaşlar aracıma yeni cd çalar monte ederken aracın ön göğüs üzerindeki kaplamayı çizdim. Alttan beyaz bir doku çıktı ve çok sırıtıyor. ne yapılabilir siyah renkli silikonmu sürsem yoksa ne yapılabilir acil yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar
güneş vurunca ve ıslak b i zeminde silinebilir çokk belli olmaz ise dikkatli bi şekilde ayakkabıı boyası ile deneyin bence etkli bir yöntem olur ben tampon çiziklernini hep ayakkabı boyası ile kapttım çok güzelde oldu
sprey siyah boya en iyi çözüm... uygularken pamuklu bir beze sıktıntan sonra bezle boyama yapın... sprey boyalar plastik uygulamalarında çok başarılı sonuç veriyor....
yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim . En azından ne yapacağım konusunda bir fikir sahibi oldum ..Tüm arkadaşlara selam ve saygılarımı sunarım.
bende 96 accent varken klima düğmelerinin bi kısmının boyası çıkmıştı alttan beyaz renk gözüküyordu. bende plakaları boyamak için kırtasiyeden tenekelerin üzerine yazı yazdıkları siyah keçeli kalemden almıştım. onunla düğmeleri de boyamıştım çok güzel olmuştu. kolay kolayda çıkmıyordu. isterseniz bir deneyin.