arkadaşlar belki bu konu daha önceden açılmış olabilir ama ben arattım bulamadım benim aracımın önünde bi zırıltı var ben çözemedim yardımcı olursanız sevşnirim bazen yapıyor benim direksiyonun ordan geldiğini tahmin ediyorum
walla o sesler bendede geliyor.ama bir tanesini buldum ben anahtar ile birlikte verilen metal anahtarlık ağırlıkmı yapıyor nedir çıkardım ses kesildi.şimdi ise cd çaların oralarda bir ses var zır zır )) Anahtarlık varsa birde çıkar öyle dene derim mutlaka... Düzenleyen : oguz3259
hocam elinize bir tornavida aliniz ve sıkabildiginiz ne kadar vida varsa sıkın.. genel bır göz kontrolü yapın.. problem devam ederde rahatsız olursanız sonrası teknik servisin işi...
o zırıltı büyük ihtimalle sayaçların muhafaza camından geliyordur.gevşemiştir.muhtemelen sorun budur. Düzenleyen : ilkercan
eğer araba sallandığında geliyorsa muhtemelen sıkılacak bir yerleri vardırhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
aynı şey bendede var . araç tam 2500 rpm de titreşim sesi maximum a ulasıyo .deli ediyo beni,motorun sesınden cok o cıkıyo .ben kafaya koydum evde kaldıgım bır gun on gogusu komple sokecem.
bendede aynı problem var sanki bi bozuk para titremesi gibi bu ses konsoldan bi yerden geliyor . ayrıyetten bozuk zeminde yatak gıcırtısı gibi ses te geliyor
Arkadaşlar yazdığımı okumamışsınız galiba.O ses kilometre,devir vs.sayaçlarının cam muhafaza kapağından geliyordur.İnanmazsanız elinizle cama bastırın ses birden kesilecektir.İyi akşamlar.
yok dostum bu oyle bı ses değil,sankı somun gevsemıste gevseklıkten dolayı bısey zırıldayıp duruyo gibi.
o yatak gıcırtısına benzer ses ben de de var.sofor koltugunun alt kısmından gelıyo benımkı.bozuk zemınde degılde normal asfaltta arac bıraz yaylanınca daha rahat duyuluyo.