Aracım 98 gls 1.5 modelidir. Aracımda arka cam ısıtması tuşunun ışığı yanıyor, ama göğüsteki 4 lü sinyal, sıcak soğuk vanalarının, küllüğün o bölümde ne kadar ışık varsa hiç biri yanmıyor teybin çevresinde olanlar hiç biri yanmıyor. Ama direksiyon yanındaki tuşların içindeki ışıklar yanıyor. Tüm sigortaları kontrol ettim bu göğüs ışıklarının sigortasını bulamadım ve hepsi sağlamdı. Ön göğüsteki o çerçeveyi söktüm ama bu sıcak soğuk ayarının soketlerini çıkaramadım. Diğer saat olsun 4 lü sinyal olsun onların soketleri çıkıyor ama teyibi çıkardıktan sonra o hortumları çıkaramadım zorlamakta istemedim. Gece yola çok gidiyorum sıkıntı oluyor o ışıkların yanmaması ve tabikide küllük seçilmiyor karanlıkta. Bunları sigortası kesildiyse yerini bi gösterirmisiniz eğer sigortadansa. Teşekkürler şimdiden
ben o teyp çercevesini söküp patlayan lambaları değiştirmiştim ama o çerceve biraz sıkıntılı ben sökerken kaliröfer hortumlarına zarar vermiştim 1 liralık ampül için 40 tl hortum parası verdim dikkat etmenizde fayda var o ampüllerde kolay takılmıyor
Benim de en çok gıcık olduğum konu bu. Ön tarafın aydınlama işi. Şu adı ampülleri kolayca sökülecek şekilde yapmazlar sonra kuruşluk iş için aracın ön tarafının canına oku çıkarmak adına. benim kendi aracım da aynı şey var. Hiç dokundurmadım öylece duruyor. Ufacık şey için şimdi söktüreceğim sonra da oradan buradan ses gelecek iyice sinir edecek. Varsın yanmasın.