iyi günler arkadaşlar benim 99 Accent aracın ön fren diskleri ömrünü yetirmiş galiba yüksek hızlarda frene bastığım zaman ses yapıyor ustaya gösterdiğimde balatalarında bitmek üzere demişti şimdi bu ön fren diski ne kadar önemli yani biraz daha dursada 3-5 ay sonra değiştirsem sorun cıkartırmı yani fren tutmamazlık felan yaparmı bir online en düşüf fiyata nerde bulabilirm
Onemli olmaz mi hic Hayatinizi araca baglayan en onemli uc dort fonksiyondan biri Eger diskler bitmisse balatalarla birlikte acil degisimi gerekir Aksi halde bitik diskler catlama yapip en ufak bi puruzde cok buyuk sikinti yadatir ki sonucu kotu olabilir
Ses değilde firene bastığımda vuruntu yapıyor. hızımla aynı oranda titriyordu. Hatta bi arkadaş bu arabada ABS mi var diye sormuştu. ön göğüste ses bile yapmaya başlamıştı. Sonra araştırıp inceledim ki sorunun fren diskinden kaynaklandığını öğrendim. Disk sıcakken suya girerse veya yıkanırsa oluyormuş. iki diskide söküp tornaya götürdüm. yüzeyden çok az aldırdım. Sorun ortadan kalktı. Disklerim bitik olsaydı düşünmeden değiştirirdim. Fakat bu hali ile daha çok iş görür.
Kardesim benim basimada geldi o balatanin bitmis anlamina geliyor cok ses geliyorsa hemen degitrmeni tavsiye ederim a ses geliyor sa bin yani biraz daha o ses balatada ince sac gibi bisey var o onun balata omrunun bittigini haber ediyor sana