Merhaba.2005 elentra aracımın ön far toz kapağını kaybettim.hiç bir yerde bulamıyorum.başka model arçların kapağı uyan varmı.vaya yaptırabileceğimiz bir yer varmı.
Bende orijinal 2013 i20 nin sağ far toz kapakları vardı bir takım , 2-3 yıl bekledi malzemelerin arasında , geçen yıl Adıyamandan forumumuz üyesi bir arkadaş Elantra aracı için talep etti , karşılıklı whatsapp üzerinden mm ölçülere kadar karşılaştırma yaptık , daha olmadı bir i20 buldu onun orijinal kapaklarını denedi ve uygun olmadığı anlaşılınca vaz geçti almaktan , daha sonra aynı benim aracımdan bir arkadaş Ispartadan talep etti ve ona gönderdim , demem o ki hiç bir modelinki diğerine uymuyor , letgo gibi yerlerden , çıkmacılardan veya yetkili servis gibi satan yerlerden arayabilirsiniz. Diğer yandan aliexpressten bu tür malzemeleri bulabilirsiniz , hatta ali de orijinal muadili olduğu gibi , led far uygulamalarında kullanılabilecek daha esnek ve derin toz kapakları da var. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba, yetkili servisten isteyebilirsiniz. 92191-23200 başka kapak uymaz. servis tedarik edemezse 3d printer ile bastırabilirsiniz. elinizdeki kapağı çizip basan elemanlar var piyasada.
Yetkilide trim malzemelerin bulunma ihtimali çok zayıf , Koreden gelinceye kadar Çinden getirtmek veya @MSC nin dediği gibi 3 D printer daha mantıklı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Poşetten ziyade ; farın birinde kapaklardan elinde örnek varsa , onlara göre kalıp çıkartarak silikondan kapak yapabilirsin . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orta kıvamda alçıya örnek kapakları içi aşağı bastır , kuruyunca kapakları çek çıkart , sonra o boşluğu dyson türü siyah silikonla doldur ve kuruyunca çıkart götür fara kapat. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi