arkadaşlar bugün gördüm kafama takıldı aracım era.. ön camla ön konsolun birleştiği yerde aracın numarasının yazdığı yerden sağa doğru şerit şekinde bir sünger elimle yokladım...zorda olsa elimleyokladım...yalıtım için mi bu süngervar sizdede varm ı acaba geçenlerde bir köpeğe çarptım..tampon çatladı...onunla bir alakası olabilir mi? selamlar saygılar Düzenleyen : enginis58
Köpeğe çarpmanız ile oradaki süngerin alakası nedeir Anlayamadım fakat benim eski Getzimde vardı bahsettiğiniz süngerden.
engin kardeş bende geçenlerde ön camımı değiştim. orda dikkatimi çekti bende de var aynı süngerden. kazayla alakası yok.
veydel...yakıt durumun biraz düzeldi galiba...uzun zamandır girmiyodum foruma sevindim ...selamlar..saygılar
evet farkettim epeydir görünmüyordun. valla öncekine göre daha iyi oldu gibi. ama en iyi ölçüm için il dışına çıkmayı bekliyorum. saygılar
reno megan dada var bu olay benım tahmınım gogus tıkırtılarını en aza ındırmek ıcın gogusu cama sıfır yapmaktansa bıraz pay bırakıp aradakı bosluguda sungerlerle doldurmuslar
Yok merak etme normal o sünger.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Araya konuluyor bişey düşmesini önlemek ve boşluğu kapatmak için mecburlar öbür türlü torpido cama yapşsa çıt çıt sesden durulmaz. Düzenleyen : Turgay