Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ön camdaki çizikler!

'Detaylı Temizlik' forumunda halilihsan tarafından 16 Temmuz 2013 tarihinde açılan konu

1. halilihsan

halilihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Foruma ilk defa konu açıyorum ve forumu sürekli takip ediyorum.2009 Era'm var.ön camdaki çiziklerden çok şikayetçiyim doraglass şirketini aradım bana iki çeşit cam önerisi sundular.birincisi normal yan camlar renginde 220.00TL ikincisi üst güneşlik tarafı yeşil olan cam 200.00tl.Bunların arasında sadece 20 tl fiyat farkı var sizlerin bildiği başka ne tür fark var?Ön cama siyah film çektirsem çiziklerden bir nebzede olsa etkilenmeme gibi şansım var mı?İyi forumlar...

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çiziklere çok fazla yapacağınız birşey yok ne yazıkki. Pasta ve özel cam cilalarıyla bir nebze çizikler hafifte olsa bir etki edebilir ama sadece o kadarla kalır. Cam filmi çizikler konusunda bir işe yaramaz.

Eğer çizikler çok fazla ise ve siz camı değiştirmeyi düşünüyorsanız, üstten karatmalı olanı tercih etmenizi öneririm.

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
  4. halilihsan

halilihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cavaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.Bu Cam cilası aldım 6 defa el ile cila 1 defa polisaj makinası ile cila yaptım kesinlikle çizik falan gidermiyor boşuna para harcamayın he derseniz yağmur kaysın gitsin istiyorsanız faydasını görebilirsiniz.Benim aklımda film çektirmek geldi en azından gece sürüşlerinde karşıdan gelen ışığı süzer normalde far ışıkları çiziklerden dolayı çok büyüyor.Kısacası camı değiştirmekten başka bir çaresi yok sanırım.

5. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    almadan önce ürünü danışsaydınız dile getirirdim çizik gidermediğini. zamanla suyun kirecinden oluşan izleri gidermede kullanabilirsiniz. cam filmine ne kadar isteniyor? biraz daha katıp yeni cam daha sağlam bir çözüm gibi geliyor.

6. halilihsan

halilihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    50 TL ye ön cama film çekiyorlar kalitesi hakkında bilgim yok çektiren memnun

7. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    cama çekilen film çizikleri nasıl kapatıyor o kısmını anlayamadım. çizik camın dışında, film içten çekiliyor olmalı.

Bu Sayfayı Paylaş