Yaklasik olarak 2 yildir ankarada sabahlari erken okula gidiyorum.trafige kalmamak icin erken kalkmak kahvaltisiz yola cikmak felan beni yormuyorda su cam donmasi hakkinda cozumunuz var mi? Fikirlerinize ihtiyacim var.(Konuyu aradim bulamadim varsada gormedim kusira bakmayi)
Cam nasıl donuyor, yolda giderken mi donuyor, sabah aracın başına geldiğinde donmuş mu oluyor, öyleyse kazıyıp bin arabaya, o buz hiç olmasın diyorsan bir karton parçasını camın üstüne koy silecekleri üstüne kapat, yolda giderken donuyorsa bilemeyceğim.
Sabah arabanın ön camı buz tutmuş olduğunda ya antifirizli camsil sıkıyorum, yada evde oda sıcaklığında beklemiş 1.5 bazen 5 litrelik pet şişeyle su döktümü buzdan eser kalmıyor. Zaten sıcak su döküldüğünde camın patladığını bildiği için o konuya değinmedim
Yok abi nyolda donar mi hic sabah arabanin basina gidince oluyor.karton denedim gece karton toplayicilar aliyor anlamadim nasil is
Buz cozucu maddeler var onlardan kullanabilirsiniz yada antifirizli cam suyu kapali garaj yoksa malesef baska cagre yok
Karton kağıt toplayıcılar için caziptir alırlar ama gezete kağıdı aynı işi daha başalılı olarak yapar ve kağıt toplayıcılar için pek cazip değildir bir veya iki yaprak gazete kağıdı işini rahatlıkla görür.
Buz çözücü spreyi akşamdan cama sıkıp bırakmayı deneyebilirsiniz GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi