2008 accent era 60000 km de aracım suan ön camdaki hava cıkıslarından 2500 ile 4000 devir arası bi zırıltı geliyor sonra kesiliyor burdaki mekanizmaya ulasmak icin konsolu sokmek gerekir mi yoksa kolay bir yolu varmıdır aynı konu acilmis ise linkini verirseniz super olur direk kapanır :d
bende era 2010 var ama genelde sorun aynıdır kavislere çukurlara v.s istemeden hızlı girişlerde ön konsoldaki klimanın fanlarının kalıplarındaki parçalar gevşiyor sonra o dediğin zıngırtılar geliyor tek yolu söktürüp daha iyi bir malzeme kullanmak yada sıradan bir ev işciliği yapıp yapıştırmak
aynı sorun benim aracımdada vardı serviste çare bulamadı klasık yalan bunlarda hastalık diyerek geçiştirdi. yapacagın olay çok basit kardeşim torpido ışıgına giden kabloyu iç taraftan elinle bul plastik bir soket var orda sesi o yapıyor bantla sara biliyorsan bantla sar başka sabitleme şansın varsa oda senın becerine kalmıs ben hafif saga çevirerek sabıtledim ses falan kalmadı... Düzenleyen : sakıncalıgnc
Bende de aynı ses oluyor bazen. Emniyet kemerinin kapı yanındaki çıkış yerinde bir düğme var aşağı yukarı ayarlanabilen. Ses çıktığında onu aşağı yukarı oynat sorun çözülebilir.