Dün otoban yolda dinlenme tesisine durdum ve dışarıdaki araba yıkayan görevli park halindeki arabamı yıkamış ve bahşiş verdikten sonra oradan ayrıldım arabayı kurulamadığı için o an farketmedim ama ön camda kumlu fırça veya eski fırça ile oluşmuş çizikler meydana gelmiş olduğunu farkedince geri dönüp hesap sorsam ben yapmadım diyecek tabiki,arabamızı çizdirdik birde bahşiş verdik anlayacağınız.Neyse artık yapacak birşey yok.(dairesel 15-<?:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-comffice:smarttags" /><st1:metricconverter w:st="on" ProductID="20 cm">20 cm</st1:metricconverter> uzunluklarında üç tane çizik oluşmuş çizikler dışarıdan tırnağımı sürtünce tırnağa takılıyor ve cam temizken çok belli oluyor ve görünce moralim bozuluyor) bu çizikleri yok etmek için bir ürün veya işlem varmı bilgilendirirseniz sevinirim<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />
sanırım zibart, sonax v.b yerlerde onarımını yapıyorlar ama pahallı sanıyorum kasko varsa belki yardımcı olurlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
geçmiş olsun. sırf bu yüzden basınçlı yıkama makinası alcam valla. 150 tl ye ortalama birşey alabiliyosun (yani 15 yıkamada kendini amorti eder). içimiz rahat olur en azından
(dairesel 15-<?:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-comffice:smarttags" /><?:NAMESPACE PREFIX = ST1 /><ST1:METRICConVERTER ProductID="20 cm" w:st="on">20 cm</ST1:METRICConVERTER> uzunluklarında üç tane çizik oluşmuş çizikler dışarıdan tırnağımı sürtünce tırnağa takılıyor ve cam temizken çok belli oluyor ve görünce moralim bozuluyor) Üstad fırçanın yada kum'un böyle bir çiziğe yol açacağını sanmıyorum.....bildiğim kadarıylada bu soruna "camı değiştirmekten başka" bir çözüm olacağınıda pek inancım yok açıkcası...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
valla cam aynı cam ise saat çiziklerini gideren bir madde var aynı işi yapar kanısındayım. Saat tamircilerine bu konuyu danışabilirsin.
kaskonuz varsa senede bir kere ön cam değiştirme hakkınız var hasarsızlık bozulmadan onu kullanın derim..
arkadaşım bendede çizikler var bence gerek yok değiştirme cam değiştirirsena aracın orjinalliği giderr..
bu tip sorunları kristel gibi çok sert bi maddeyle giderebiliyorlar diye biliyorum.ama fiyatını bilemem.
Cam çizikleri yapılacak bir uygulama ile giderilebiliyor ama, bu işleminde camı incelttiğini biliyorum. Yani cam bu, ciddi iş bu yüzden çizikleri gidermek yerine ''ya orjinalini taktırın, yada görmezden gelin gitsin'' derim..
mayıs ayına kadar idare edeyim ankaraya izine gidince çaresine bakacağım artık.camı kaskodan değiştirirken fitil ücretini kasko karşılamıyor diye duydum
valla arkadaşım bende clio varken aynısı geldi başıma hemde kaportayı çizdiler ama şimdi akıllandım dinlenme tesislerine girerken aracımı yıkama yapılan yere kesinlikle parketmiyorumm.yada parketsem bile söylüyorum kesinlikle yıkamayın diye. Bence takma kafana.ya değiştir camı kaskodan yada hiç elletme Düzenleyen : score
Auto king in kaskonuz bozulmadan camı değiştirmeden üstelik ücretsiz çatlak çizik giderme hizmeti var,incelemenizi tavsiye ederim,orjinalinden ayırt edemiyorsunuz... http://www.autoking.org/servis_istasyonlari.htm