Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ÖN CAM ÇİZİLDİ

'Getz Forum - Club' forumunda muratkara tarafından 20 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dün otoban yolda dinlenme tesisine durdum ve dışarıdaki araba yıkayan görevli park halindeki arabamı yıkamış ve bahşiş verdikten sonra oradan ayrıldım arabayı kurulamadığı için o an farketmedim ama ön camda kumlu fırça veya eski fırça ile oluşmuş çizikler meydana gelmiş olduğunu farkedince geri dönüp hesap sorsam ben yapmadım diyecek tabiki,arabamızı çizdirdik birde bahşiş verdik anlayacağınız.Neyse artık yapacak birşey yok.(dairesel 15-<?:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:smarttags" /><st1:metricconverter w:st="on" ProductID="20 cm">20 cm</st1:metricconverter> uzunluklarında üç tane çizik oluşmuş çizikler dışarıdan tırnağımı sürtünce tırnağa takılıyor ve cam temizken çok belli oluyor ve görünce moralim bozuluyor) bu çizikleri yok etmek için bir ürün veya işlem varmı bilgilendirirseniz sevinirim<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" />

2. blackmagic77

blackmagic77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanırım zibart, sonax v.b yerlerde onarımını yapıyorlar ama pahallı sanıyorum kasko varsa belki yardımcı olurlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

3. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun. sırf bu yüzden basınçlı yıkama makinası alcam valla. 150 tl ye ortalama birşey alabiliyosun (yani 15 yıkamada kendini amorti eder). içimiz rahat olur en azından

4. Misafir

Misafir Guest

(dairesel 15-<?:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:smarttags" /><?:NAMESPACE PREFIX = ST1 /><ST1:METRICConVERTER ProductID="20 cm" w:st="on">20 cm</ST1:METRICConVERTER> uzunluklarında üç tane çizik oluşmuş çizikler dışarıdan tırnağımı sürtünce tırnağa takılıyor ve cam temizken çok belli oluyor ve görünce moralim bozuluyor)

Üstad fırçanın yada kum'un böyle bir çiziğe yol açacağını sanmıyorum.....bildiğim kadarıylada bu soruna "camı değiştirmekten başka" bir çözüm olacağınıda pek inancım yok açıkcası...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

5. Mehmet ACAR

Mehmet ACAR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sorun bendede var ama napalım paraa daa sıcakk gelio açıkcası bu yüzden deiştirmedim :)

6. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    valla cam aynı cam ise saat çiziklerini gideren bir madde var aynı işi yapar kanısındayım. Saat tamircilerine bu konuyu danışabilirsin.

7. Misafir

Misafir Guest

kaskonuz varsa senede bir kere ön cam değiştirme hakkınız var hasarsızlık bozulmadan onu kullanın derim..

8. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım bendede çizikler var bence gerek yok değiştirme cam değiştirirsena aracın orjinalliği giderr..

9. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu tip sorunları kristel gibi çok sert bi maddeyle giderebiliyorlar diye biliyorum.ama fiyatını bilemem.

10. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    geçmiş olsun. işallah düzeltirsiniz camı

11. Hoca1677

Hoca1677 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Cam çizikleri yapılacak bir uygulama ile giderilebiliyor ama, bu işleminde camı incelttiğini biliyorum. Yani cam bu, ciddi iş bu yüzden çizikleri gidermek yerine ''ya orjinalini taktırın, yada görmezden gelin gitsin'' derim..

12. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mayıs ayına kadar idare edeyim ankaraya izine gidince çaresine bakacağım artık.camı kaskodan değiştirirken fitil ücretini kasko karşılamıyor diye duydum

13. score

score Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla arkadaşım bende clio varken aynısı geldi başıma hemde kaportayı çizdiler ama şimdi akıllandım dinlenme tesislerine girerken aracımı yıkama yapılan yere kesinlikle parketmiyorumm.yada parketsem bile söylüyorum kesinlikle yıkamayın diye.
    Bence takma kafana.ya değiştir camı kaskodan yada hiç elletme
    Düzenleyen : score

14. Misafir

Misafir Guest

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=8491

15. score

score Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tamam coşkun abi kusura kalma bilmiyordum kalın yazı sitilinin yasak olduğunu
    Düzenleyen : score

16. lombak

lombak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  17. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim izine gidince ankarada uğrarım

Bu Sayfayı Paylaş