Dün otoban yolda dinlenme tesisine durdum veve içeriye girdim dışarıdaki araba yıkayan görevli park halindeki arabamı yıkamış ve bahşiş verdikten sonra oradan ayrıldım arabayı kurulamadığı için o an farketmedim ama ön camda kumlu fırça veya eski fırça ile oluşmuş çizikler meydana gelmiş olduğunu farkedince geri dönüp hesap sorsam ben yapmadım diyecek tabiki,arabamızı çizdirdik birde bahşiş verdik anlayacağınız.Neyse artık yapacak birşey yok.(dairesel 15-<?:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-comffice:smarttags" /><st1:metricconverter w:st="on" ProductID="20 cm">20 cm</st1:metricconverter> uzunluklarında üç tane çizik oluşmuş çizikler dışarıdan tırnağımı sürtünce tırnağa takılıyor ve cam temizken çok belli oluyor ve görünce moralim bozuluyor) bu çizikleri yok etmek için bir ürün veya işlem varmı bilgilendirirseniz sevinirim<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />
kasko var ama kırık,çatlak olmadığı için çizikten dolayı kocaman camı değiştirmek istemiyorum açıkçası
evet bazı kaskolarda ön cam ve far değiştirme hakkı var tabi kaskoyu deldirmeden değiştirme hakkın var kafana takılıyorsa bir araştır değiştirirsin.
benimde araca geçen taş geldi ,küçük 1cm çapında camda iz bıraktı bunlar düzelirmi. ? birde benim asıl merak ettiğim cam burdan çatlarmı zamanla.
Camda Çatlak Oluşturabilecek kadar derin değilse genişlemez kaskonuz yoksa camcılarda gidip cam çatlağının yayılması nı engellemk için ters çizik attıra bilirsiniz ( ilkel bi yöntem ) fakat artık çoğu kasko sigorta firması cam değişimini sınırsız ve ücretsiz yapıyor bazı ları ise 6 ayda bir ücretsiz ( kasko bozulmadan ) bazıları ise belli sayılar içerisinde kaskonuzu bozmadan değiştiriyor. !
benim ön camdada ufak bir taş izi korkumdan hiç dokunmuyorum... kaskodan yaptırdın karşıladı karşılamadı evraklar oldu olmadı hepsini bir kenara bırak su alır fililleri yapıştı oturdu oturmadı bir sürü kronik düşünceye daldım en güzeli bu şekilde devam etmek olur dedim ve hala biniyorum...
kasko da evrak filan uğraşıcak bişey yok 444 lü danışma numarasını ara bilgi al sonraseni yönlendirdikleri servise git 2 fotokopi veriyon o kadar başkabişey yok .
hadi evrak işini çözdük camı düzgün takamaz su alır fitil kalkar yapışmaz bunlar yakın bir arkadaşımın başına geldi son çare çocuk arabayı sattıda kurtuldu... hepis böyledir demiyorum ama körün daşı denk gelir hesabı oda gelir beni bulur neme lazım şurda bineceğim zaten 1-2 sene ondan sonra zaten arabayı değiştiririm...
sende haklısın da bu tür işleri bilindik büyük firmalara yaptırısan garanti altında yapılır işlemin sızma tarzı bi durumda hemen müdahile ederler. yok ya dandik işçilik yaplardiye düşünürsen aracını hiç bir yerini orjinali haricinde ellettirmemem lazım tabi seçim senin
okan kardeş sonuna kadar katılıyorum ancak nekadarda büyük olursa olsun bir sorun için 2. sefer gitmekten hoşlanmıyorum.... yetkili servisler bile büyük yerler diye gidiyoruz ama bir sorun oluyor yapılan bir işlem için birdaha gitmek zorunda kalabiliyoruz buda hiçmi hiç hoşuma gitmiyor. haddinden fazla kıl bir insanım usta bir iş yaparken yüz ifadesi dahi değişse huylanıyorum nedense güvensizlik var hep... umarım anlatabiliyorumdur.. bu işler bildiğim işler değil bildiklerim sadece karşımdaki ustanın söylediği ile sınırlı ne derse o diyoruz belkide yanlış...
Beyzade arkadaşım ne demek istediğini şimdi iyi anladım mecbur kalmadıkca gitmemek de bi çare tabi....
normal pasta cilayla bir dene..ben farları sildim pastayla üstündeki ufak cizikler kayboldu..gerçekten çok güzel oldu parladı resmen..