arkadaşlar nette gördüm çok etkilendim ve sizlerle paylaşmak istedim Adam, yeni aldığı arabasını yıkarken 6 yaşındaki oğlu yerden bir taş alır ve arabaya bir şeyler yazar! Çok öfkelenen BABA, Çocuğunun ne yazdığına bile bakmadan oğlunun elini tutar, Vurur da vurur! Hastanede, Elindeki sayısız kırık yüzünden çocuğun parmaklarının hepsi alınır. Ameliyattan sonra çocuk, Oldukça üzgün olan babasını gördüğünde: - "Baba, Parmaklarım ne zaman çıkacak?" diye sorar! Adam soru karşısında biter ve yıkılır kalır. Arabasına döndüğünde kafasını arabaya vurur da vurur. Sonra gelir motor kaputuna oturur ve işte o zaman oğlunun yazmaya çalıştıklarını görür: "SENİ SEVİYORUM BABA!" Öfke ve Sevgide sınır yoktur. Her zaman güzel bir yaşama sahip olmak için siz ikinciyi seçiniz! Nesneler, kullanılmak üzere yapılmıştır. İnsanlar ise Sevilmek için!
bazen ön yargılarımıza yeniliyoruz aslında bazen cok fazla öfkeleniyoruz aslında herşeyin bir cıkış yolu oldugunu unutuyoruz benim cocugum olsa ben ona hayatta vuramamki arabada neymiş olsun bi şekilde cıkar ama işte yazık aslında biraz sevgi duygusal yönmüzü calıştırsak sanki biraz rahatlıcaz
her konuda böyle hocam burda çocuk ön planda hayatın her anında sevgi duygusal yönmüzü calıştırsak hiç bir sorun kalmıyacak en basit trafikte
yaşam kalitemiz toplumda belli oluyor işte düz yolda bile gidemiyoruz neden sinir öfke stres aslında ben cok sinirlendigimde hemen daha iyimser oluyorum
Ehliyetsiz araç kullanmak veya kullanılmasına izin vermek 343 lira.+araç sahibi siz değilseniz araç sahibide aracı size verdiği için 343 lira tekrarında ise 2-6 ay hapis cezasına çarptırılacağınızı unutmayın
abi babam trafik polisi. hangi hatanin ne kadara mal olacagini bildigimden oyle bisey yapmam kendisi vermedigi surece zaten surmuyorum arabayi. hem para cezasindan hemde dayak cezasindan korkuyorum ) Samsung GALAXY ACE cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi
trafikte özellikle arkadan durmadan kornaya basanlara deli ouyorum eğer işin acele ve hayat meselesi ise yak dörtlüleri bas git amadurduk yere olunca bende kayış kopuyor ... o zaman arabayla sağa hafif yanaşıyorum adam geçtikten sonra peşine yapışıyorum selektör yapıyorum ya kenara geçecek ya üsütüne çıkacam malatyada taş atsan kasaba değiyor yani...: mad:
Benim en gıcık olduğum uzun yolda vasıta sollama yaparken birisinin arkana yanaşıp sürekli sellektör yapması ve yol istemesidir... Benim işim bitince geçeceksin ne var yani... Sırf bu yüzden geçen pazar lastiği patlayan davlumbazını dağıtan tır sürücüsünün parçalarına vurmak üzereydim... Fren atsam arkamdaki bana bindirecek... Dibimde geziniyor...