Arkadaşlar merhaba, Uzun araştırmalar sonucu Aracımın 195 55 15 olan lastiklerini Nokian Line modeli ile değiştirmeyi tercih ettim. Sessizlik ve konfor olarak olumlu yorumları olduğunu gördüm. Yarın kısmetse taktıracağım. Olumlu yada olumsuz fikri olan var mı?
Nokian lastiklerin kışlık olanklarının methini taaaaa KONYA'dan duydum ... Bende yazlık için taktıracaktım çok tavsiye etmişlerdi, fiyat yüksekliği sebebiyle tercih edememiştim...
tan f/p ürünüdür gözü kapalı tavsiye edebilirim önceki aracım megane 2 ye taktırmıştım çok memnundum fiyat olarakta bilindik markalardan daha uygundur
daha önce duymadım fakat iyi olarak gözüyor yorumlara göre birde lastik alırken Türkiye şartlarıda göz önünde bulundurulmalı bence zira michelinin çok kibar olduğunu duymuştum abimde yarınca tecrübe etmiş oldum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nokian kış lastiği konusunda yaptığım araştırmaya göre gayet güvenli ve uzun ömürlü pek reklamı olmadığı için kulağa tanıdık gelmiyor ben eski aracıma yazlık olandan takmıştım ve gerçekten memnundum
Bridgestone var bizim yumurtada arkalar kabaklaşmaya başladı. Bende Nokian almayı düşünüyorum. Finlandiya malı güzel bir lastik olduğunu duydum. Nokian Connecting people Merak ettiğim lastiklerin verimlilik tabloları oluyor bunlar bulabileceğimiz /karşılaştırabileceğmiz bir yer var mı acep ?
Kışlık lastiklerini birçok kişi meth ediyor ama yazlık lastikleri için pek bir malumatım yok. Tüm serisi iyi olacağını sanmam xx modeli olabilir belkide. Düne kadar bu lastiğin yüzüne bakan yoktu ülkemizde, çakma Nokia diyip geçerlerdi
Arkadaşlar merhaba, Bugün lastikleri taktırdım. 195 55 15 Nokian Line modeli konfor ve sessizlik açısından çok iyi bir lastik olduğunu gözlemledim. Özellikle yollardaki bozukluktan oluşan titreşim yok gibi birşey. Tavsiye ederim güzel bir lastik.
Denemedim ama arkadasim taktirmisti cok.methediyor guzel lastik diye benim tercigim goodyear effinentgrip GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tanesi 225 Liraya geldi. Bugün baktım Kliksa da 201 liraya 9 taksit yapılıyor ama yılı belli değil. Benim lastiklerim 2014 8. hafta yani daha 2 haftalık. Birde esnaf hoşuma gitti düzgün birisiydi ondan pek fazla 3 e 5 e bakmadım.