Merhaba arkadaşlar aracının bujilerini değiştirmek istedim buji almaya gittim eli boş döndüm nedeni ise kimi yerde 5tl kimi yerde 15 kimi 10 kimi 30 kimi 50 aynı buji sahtemedir nedir kafam karıştı İzmirde nereden alabiliriz ngk buji tavsiye varmi
Araciniz lpg li mi Lpg li ise araciniza uygun ngk nin lpg serisinden birini alin Hem 100 bin km gidiyor Hemde tasarruf sagliyor 6.sanayide cevre otogaz var Lovatonun bolge bayii Oradan cok ucuza alabilirsiniz Tanesi 30 tl olmasi lazim Benyaklasik 50 tl ye almistim internetten
Merhabalar. Bu gün bende gaz ayarı için gittim çok yaktığını düşünüyorum Usta bujileri sordu 10 bin dolmadığı için değiştirmedi ama bişi dikkatimi çekti adam benim araca denso marka buji takmış Daha önce zaten ne zaman o bujileri taktı benim araca o kadar gaz ayarı yapmama rağmen Yakıt düşmedi Acaba ngk mı taksam ne dersiniz arkadaşlar ? Sağolun iyi Ramazanlar herkese
Merhaba araç benzinli alacağım bujiyi biliyorum da bu fiyat farkı tetirgin etti beni sahtemi orjinalmi diye