arkadaşlar bugün neziroğlunun yeni açılan eskişehir yolundaki servisine gittim.check-up ve ufak tefek şeyler vardı.servis bomboş ve arabayla iyi ilgilendiler.bide komple yıkadılar. yani tavsiye ederim.orası yeni açıldığı için hem daha düzenli daha boş hemde daha iyi ilgileniyorlar. Düzenleyen : hyundaı_era_06
bide baskı balatada indirim varmış DİKKAT! NORMALDE PARÇA+İŞÇİLİK 450 YTL OLAN ÜCRET C.TEİYE KADAR GEÇERLİ OLMAK ÜZERE 250 YTL İMİŞ.BEN ÇOK DUR-KALK YAPTIĞIM İÇİN BİRAZ AŞINMIŞ AMA DEĞİŞTİRMEYECEĞİM.EĞER BİTMEYE YAKLAŞSAYDI DEĞİŞTİRCEKTİM BUGÜN. DEĞİŞTİRCEK OLANLAR KAÇIRMASIN BUNU!
aklıma o an caddy ve transporterde fiyatları duyduğumda kafamı kaşıdığım aklıma gelmişti.caddy nin 2500-3000 ytl.erada 10 kere değiştir o paraya aralarında 10 kat fiyat farlkı var ve caddylerde kronik problemde 30,000 de bir baskı balata sıyırması.
Herkese iyigeceler. Bende aracımı orada baktıracağım kısmet olursa. En son gittiğimde çok memnun kalmıştım. 2 haftada koltuk kızaklarım gelmiş. Adana'daki ertuğrul 3 aydır hala getirecek.
bu eskişehir yolunda yeni açıldı.çok güzel tavsiye ederim tolga hocam.o senin ddaha önce gittiğin konya yolundaki neziroğlu olmasın!
Hayır yeni açılan eskişehir yolu üzerindekine gittim. ZiraHyundai Assan'da aynı servisi önerimişti bana.
Mutlu usta var orada. Bilgili birisi. Dediğiniz gibi yeni açılmış. Lakin girişi çok sakat. Armada yı geçtikten sonra sürekli sağ şeritte kalmalısınız. Arada bir servis yolu var ve çok ters bir girişi var. Ben 2 defa kaçırdıktan sonra buldum.
ewet ama geriden cebe girildiğinde kolay.petrol ofisinin içinde oluyor.bide dediğin gibi servise giriş ve kaporta bölümü ayrı yerlerde ve dönüşlerde çok zorlanıyorlar çok dar yapılmış.
ümit diye bi danışman ilgilendi benimle. ama dediğim gibi yeni olduğu için bomboştu.1 sene geçsin ondan sonra bu kadar ilgilenmeyebilirler.herkez gitmeye başlayınca kalabalıklaşır.
Şimdi aracımda ilk çalıştırmada problem var. Eğer araç bir gün beklerse, sabahları marşa basıp motoru çalıştırdığımda (marş sorunsuz alıyor) akü lambası 5-6 saniye kadar yanık kalıyor ve sonrasında sönüyor. Gün içerisinde sorunsuz çalışıyor. Ama sabahları yapıyor bunu. Güvenemediğimden Adana servislerine gitmiyorum. Şimdi Bayram öncesi randevu aldım ve kısmetse hem koltuğumu hemde bu arızayı soracağım.
Haklısınız. Ama 1 sene bari aracımdaki sorunları halledebilirsem. 4 aydır çok yordu beni. Sorun çıkarmasına hiç aldırmıyorum. Araçtır. Mercedes BMW bile sorun çıkartıyor. Ama servisi yokmuş gibi davranmak zor oluyor. Aklım "ya yolda kalırsam" da.
Neziroğlu neziroğlu demişsin ama benim o kadar hizmet içime sinmedi nedenide şu; Arabayı aldığımız günden yaklaşık 1 ay sonra bir kaza yaptım sonra benim okul olaylarından arabayı babama werdim we babamda aracı serwise götürürken kaza yaptı arabanın sağ ön tampon köşesi sağ arka kapı sağ arka çamurluk we arka tampondada feci iz wardı.O 1 kaç hafta çok uraşdım we sonunda aracı servise werdim sonra adamlar bana değişecek parçaların listesini werdiler bana dedikleri aynen şu oldu ön tampon tamir edilir arka kapı sacı değişir arkayıda bi şekilde hallederiz dediler.Neyse baya bi bekledim en az arabanın yapılması için 1 ay bekledim.Araba weriliceği tarihden 3 gün sonra werildi bana nese dedim gittim arabayı aldım tam arabaya bindim araba marj basmadı sonra ordaki hasar danışmanı arabaları yıkayan adama sen şuna takwiye yap dedi adam gitti akü buldu geldi adam yıkamacı aktarma kablosu yerine bulmuş bi yerden bijon anahtarlarını aktarma yapmaya çalışıo hemde +yı- ye - yi + ya sonra arabayı çalışdırdık ben ewe doru yol aldım sonra şans eseri bi kaç parça sormak için sanayide durdum sonra tekrar binip çalıştırmak istediğimde bide ne göriyim araba gene marş basmıo 30km yol yaptıkdan sonra akü hiçmi dolmaz dedim sanayide takwiye yaptırdıkdan sonra doru gene neziroğluna gittim aküyü deiştittirdim we orda arabanın bazı yerlerinde halada kaza izlerinin kaldığını fak ettim adama söledim şunu bi boyasanız dedim fırça ile.Sonra adam atosun orjinal gövde rengi olan maviyi deilde getz in gövde rengi olan maviyi wırçayla bi güzel wurdu nese dedim sinir küpüne döndüm direk ewe gidicem dedim sonra ewe doru yol aldım ewe geldim her şey bitti derken park yerinde arka kapının hafif sarkmış olduğunu we cam çıtasındaki siyah şeriti çekmedikleirni gördüm sonra iicene fıtık oldum aldım arabayı direk sanayiye bütün yerlerini tekrar yaptırdım.Ha bide adamlar bana kapı sacı deişcek ön tampon deişcek demişlerdi ama kapıyı we tamponu komple deiştirmişler anlıcağınız Neziroğlu şöle şöle dediniz ama sanayideki elemanlar onlardan dah atemiz iş çıkarıolar:S
kardeş ben bu yazıyı yazalı çok oldu.ben eskişehir yolundaki servislerinden bahsettim yeni açıldığı için ilgileniyorlar dedim ama şimdi gitsen o günkü ilgiyi bulamam.öyle aksaklıklar v.s her serviste var.dışardaki ustalara herşeyi istediğin gibi yaptırırsın fakat onların yaptığı işede(boya,cila v.s)bir sürü küfür sallar çıkarsın.parasını peşinde versen aracını hem geç hemde eksiğiyle teslim ederler.daha doğrusu edemezler. neyse ben akide giddiyorum zaten oraya bi kere gitmiştim.
slm arkadaşlar benim hyundai santa fe aracım var ben aracıma sticker bulmak istiyorum fakat nerden bulabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Neziroğlunu tek geçerim =A= kalite servis exper Ümit Bey Mekanik Şefi Mutlu usta gerçekten Hyundai Marka namını taşıyorlar ..Unutmayın Neziroğluna Hyundai sorunlu müşterilerini yönlendiriyor yani diğer servislerle sorunlu müşterilerin yönlendirildiği bir servis.hastahane gibi bir ortam yağ kir yok ayrıca ilgililer ...
1 Mayıs günü starexime 60000 bakım yapıldı. Neziroğlu bahsedilenlerden daha güzel hizmet veriyor. Temizlik had safhada. Nezaket gayet iyi Müşteri temsicisi Ümit bey takdire şayan. Aracımı bırakıp giderken aklıma şüphe gelmedi, rahattım. Bazı servislerde o rahatlığı yaşayamıyordum. memnun ayrıldım. İlgilenenler için; toplam 652 tl tuttu. Üstüne de 50 tl akaryakıt fişi aldım. Aracım gayet iyi durumda. Böyle servisi olan Ankara'lılara ne mutlu.