Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

NEZİROĞLU /ESK.YOLU - ANKARA

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda mmt.88 tarafından 13 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    konu silinsin
    Düzenleyen : mmt.88

2. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    mmt.88 yazdıkların için teşekkür ederim. Merak ediyordum, öğrenmiş oldum. Bunların hepsi gerçekten olduysa rezalet demek uygun oluyor. Sanırım Nightfish arkadaşımız da sorunların çözümü hakkında yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır...

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    .

4. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    .

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    erçinde (nightfish) neticede orda çalışan bir arkadaşımız fazla yaptırım gücü olucağını sanmıyorum ancak bu yazılarını üstlerine okutur onlar bir şeyler yaparlarsa yaparlar.

6. armagan

armagan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende gittim...saolsun orda ki çakma sarışın bayan dövüyodu beni nerdeyse..bi surat bi surat..sanki arabanın yedek parçası için yalvarmaya geldim..öğrenci olduğum belli tabi sallamadılar..bende tüm bakımları tüm yedek parça işlerini konyada irent bayi nde hallediyorum..neyse ki konya avantajım var.

7. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    mmt.88 yazdıklarınız şaka gibi geliyor bana hani şu televizyonda program yapıp gösterceğiz çabası ile çekilenlere benziyor..yani sabrınıza hayran kaldım ben gayet sakin sanırım kendimi ama bu durumda mutlaka bir çıngar çıkarırdım

8. K4Yr4

K4Yr4 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu nedir ya içim karardı... parayla rezil olmak budur heralde. yok mu bu hyundanin müfettişleri assana falan yazsanızda bi inceleseler

9. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    mmt.88 senin işte benim vodafone ile olan münasebetime dönmüş.Haklarımızı bilmek çok önemli bence. Hakkını aramayı biliyosun. Aracının garantisi olmasa 1 kere bile gideceğini sanmıyorum oraya ama garanti bağlıyor adamı işte. Demekki gerekli denedimler ya da müşteri şikayetleri hiçbir şekilde dikkate alınmıyor. Bizde genelde böyledir köprüyü geçene kadar herşey..

10. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    mmt.88

- Madem bu kadar kötü bir servis neden ısrarla neziroğluna gittin?
    - Ankara'da başka servis mi yok?
    - Neredeyse 4 yıllık üyesin 1 kere bile Ankara buluşmalarına katılmamışsın, hep işin çıkmış, ne kadar reelsin?
    - Yaşını sürekli gizleyip duruyorsun, en son 25 yapmıştın, gerçekte kaç yaşındasın?

11. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaptırım gücüm sıkıntı değil ki sadece yukarıda yazılanlara inandığım falan yok.
    Bu konu altına yorum yazanlar keşke dün gece 1 civarı online olsaydı da mmt.88 ile yaşadığımız tartışmayı bi görselerdi. Bi konu altında sorununuzu yazın diye 20 kere söyledim, yaşadım bişiler diye geçiştirdi durdu en son 2 saat sonra böyle bir konu açtı.
    Aralarında 2 km bulunan şubelerden birindeki sistemde aracın rengi olmayıp öbür şubede olduğuna gerçekten inandınız mı acaba ?
    Ya da açıkça soruyorum, Akbakta 280 lira, Neziroğlu'nda 390 lira çıkar demişler derdiniz ne ki Neziroğlu'na götürdünüz ? Kazıklanmak mı amacınız.
    Sevgili forum üyeleri, gerçekten sorun yaşasanız bir yerle o yere ısrarla gitmeye devam mı edersiniz ? Ya da ücreti diğer bayilerden fazla çıkmış, ısrarla ekstra ücret ödemek mi istersiniz ?
    Hyundai + Renault + Isuzu + Dacia + Geely bayiliklerimiz + lüks oto kısmımız + lastik ve aksesuar satışı + sigorta var ve gerçekten senin arabandaki balatalarla mı zengin olacak koca şirket acaba ? Seni soymak mı amacımız ? Baktırdın 10.000 gider dediler de Hyundai Assan'ın her parçaya göre bir sınırlaması olduğunu, o sınıra geldiği an değiştirmeyi teklif edin dediğini biliyor musun sen ?
    Yaşadığınız sıkıntıların gerçek olduğuna bile inanmıyorum çünkü hem adınızı, hem yaşınızı hem de aracınızın plakasını gizliyorsunuz sürekli.

Düzenleyen : Nightfish

12. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yaklaşık 3000 mesajı olan 2008 yılı üyesi ankara buluşmalarına gitmiyorsa ben reel bir kişi olduğundan şüphe ederim.

13. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    benim yazımdan alıntı yapınca sanki bana yazıyormuşsunuz gibi oldu :D :D

14. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İlk cümlede özellikle size cevap atayım dedim.

Yukarıyı tekrar tekrar okuyorum bi Saniye hanım nefretidir gidiyor, Neziroğlu'yla sorun yaşamak değil de Saniye hanımla kişisel bir sıkıntı var gibi.
    Ankaradaki en büyük servislerden biriyiz ve Saniye hanımın yanında 3 tane daha çalışan var, kişi bi kere sorun yaşarsa ya da o anda bişi olursa bi yandakine geçebilsin işi halledilsin diye. Her gittiğinizde Saniye hanıma gidip sonrasında da sorun yaşıyorum diye yazmak resmen sapıklık.

15. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

çok safım bende ya https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

16. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ya benim anlamadığım Ankarada Akbak var, Yıldırım servis var ve Neziroğlu var yetkili olarak. Sorun yaşayan bi insan neden Neziroğlu'na gider ki ? Gerçekten sorun yaşadığı falan yok, sorun çıkarmak için Neziroğlu'na geliyor bence.

17. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    oda nasıl servismiş almadığı bayilik yok :)) istanbulda bir bayiye ikinci servisi vermezler yasakdır.. yani resmi servisleri kast ediyorum ancak kendi gurubu içindeki markalar olursa olur. misal vw gurubu audi seat skoda v.b yada opel gurubu chevrole falan .. :)
    Düzenleyen : panzer

18. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sadece servis değil satış da var hepsinde. İstanbulda rekabet amaçlıdır o. Daha 1 hafta önce Bodrumdaydım, Arkas otomotiv'in yan yana 6 tane alakasız üreticinin bayiliği duruyordu :)

19. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bir benim istanbulda bildiğim çiftkurtlar var adamlar honda opel chevrole chrsyler falan servisi ve bayisiler. :)

20. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İstanbuldaki servisler kia'yı bile içeri alamıyor, arkadaşın sportage'ında (tucson ile aynı) triger değişimi için hiç bir servis kabul etmedi.

Bu Sayfayı Paylaş