<DIV align=center>/forum/forum_images/new/Spoyler/di-9CYN.jpg Selam Arkadaşlar, Yeni tasarımını yaptığımız bir ürünü sizlerle paylaşıp değerli yorumlarınız almak istedim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Orhan ARSLAN Düzenleyen : Serdar
Ön tarafta ortada bir dil varmış gibi yaptık güzel bir görünüş kattı araca bitsin daha net anlaşılacak gerçek resimlerle
Bu tip kit taktıran insanlar o dediğiniz şeyi nedendir bilinmez önemsemiyor... Yan yan, arabayı boşaltarak bi şekilde geçiyorlar...
Biz ürünün kaldırımdan geçme testlerini yaptık arkadaşlar 4 kişi ile kasisten düz şekilde geçiyor. Anlayacağınız bu konuda hiçbir sıkıntı yok. Videoyu da en yakın zamanda atarım bu konuda.
Merhaba Ben Komple Kiti Taktirdim Eger Sizde Yaptırmak İsterseniz. hyundaiclub anasayfaya gelin spoylercenter diye sponsorlardır zaten. Yaptıracağınız Zaman hyundaiclub sitesine üyeyim diyin birde benim adımı verin yardımcı olurlar. https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?24787-HYUNDA%C4%B0-ELENTRA-BEKLENEN-BODY-K%C4%B0T%C4%B0 linkte takılan body kiti görebilirsin.