hocam merhaba hoşgeldiniz.nasip olursa nevşehire gelmeyi düşnüyorum gezmeye tavsiye edermisiniz.kalacak günlük pansiyonlar flen bulabilirmiyiz acaba ?
merhaba abi. Eğer ağaçlık sulak havası çok sıcak yer düşüncesiyle gelmekteyseniz gelmeyin Fakat 100 200 mt yeraltı şehirlerini gezmek, eski yaşam yerlerini görüp tarihini bilmek, pansiyonlarda kalıp tatlı telaşlı kasaba yaşamını görmek istiyorsanızki nevşehir tam yeri. Gezilecek yerlerimiz: 1-) Derinkuyu yeraltı şehirleri.( metrelerce yerin altına girip ne şartlarda savaşlarda korunulmuş nasıl yaşama tutunulmuş görürsünüz.) 2-)Avanos ( Kızılırmak etrafında kurulmuş sallanan köprüsü ve ördeklerin eşlik ettiği oturup çayınızı yudumlayıp kahvaltınızı yapabileceğiniz biryer. Aksiyon istersenizde kano ve jetbot aktiviteleri vardır.) 3-)Göreme-Uçhisar (pansiyonların bol olduğu peribacaların içerisindeki yaşam, bol turist görülebilecek yer.) 4-)Ürgüp (Temenni tepesi, vadiler, dizi çekim yerleri, barlar diskolar kafelerin bulunduğu yer.) Abi eğer gelmekte niyetiniz olursa özelden mesaj atarsanız pansiyon konusunda ve gezdirmek konusunda yardımcı olabilirim.
Kardeşim ben geçen sene gittim, yaşamak için bize göre değil havası çok kuru, balık pulu gibi deri döktüm bir kaç günde, malum alışmışız rutubete Ama mutlaka görülmesi gereken yerler oralar. Bir kere de olsa gitmeli herkes.