Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Nereye Şikayet Etmeliyim.

'İ20 Forum - Club' forumunda rambo65 tarafından 2 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. rambo65

rambo65 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yol Bilgi Ekranı ve Yakıt Sarfiyatıbaşlığı ile yazdığm şikayetlerimin üzerinden bir ay geçmesine rağmen hiç bir cevap alamadım. Bırakın cevabı bilgilendirme bile yapılmadı. yani konu araştırılıyor en kısa sürede cevap verecegiz diyen bile yok. ETKİLİ BİR ŞİKAYET yönetmi bilen var sa adresi versin de bir deneyelim. Mesela gazetelerin şikayet köseşi var mış ama ben bulamadım. Bir bilen var dır elbel. Saygılarımla....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

2. ahmetayra

ahmetayra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  3. Misafir

Misafir Guest

Bizi adam yerine koymuyormusun üstad...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif, sırf sizin için konu açtık ama gördüğüm kadarıyla pek bir işe yaramamış...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=11856

4. rambo65

rambo65 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Özür dilerim. Ancak ben forma yeni katıldım. Ayrıca sizle bir sorunum yok. Hata yaptımsa özür dilerim. Siz bizim için özelsiniz. Bunu bildiğinizi sanıyordum. Saygılarımla.

5. Misafir

Misafir Guest

Estafurullah üstad, espiri olsun diye yazdım....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

6. esiyok34

esiyok34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    maksut eşiyok
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    değerli hyundai satıcıları ve kullanıcıları 29/03/2013 tarihinde bir i30 araç aldım aldığımdan buyana neye uğradığımı şaşırdım araç katalok verilerine ve emsal araçlara oranla % 30 fazla yakmaktadır. katalok verileri karma 5,5 yakmasaı gerekiyor fakat aracın kendisi karma 8,6 , şehir içi 8,9 , şehir dışı 7,2 yakmaktadır ve bu dizel araç verileridir. benzinli araç sanmayın sakın normalde bu veriler benzinli araçların verileridir. fakat ne hikmetse hyundainin dizel aracı benzinli araçtan daha fazla yakıt tüketmektedir. değerli müşteri hizmetleride bu araç yakıt tüketiminin normal bir tüketim olduğunu savunmaktadır siz hyundai satıcıları ve kullanıcıların veya hyundai araç alacaklarında kesinlikle hyundai araç almamalarını önemle bildiriyorum ben bugün aracı sattım kurtuldum. sizlerinde yanmasını istemiyorum bir tüketici olarak....

7. esiyok34

esiyok34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    maksut eşiyok
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    değerli dostum araştırmalarıma ve bende aynı sorunu yaşıyorum işlerine gelmediğinden bu konuda bırak cevap vermeyi birde o başlıkla gelen bütün yazılara engel koyuyorlar ve cevap vermiyorlar

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Neye göre katalog verisi ile gerçek... Siz 10 yakarsınız başkası 8 yakar başkası 5 yakar.. Neye göre yani tutmuyor , Sizin değerleriniz noter tastiklimidir ? Satarken kurtuldum diyorsunuz fakat şu an eminim aldığınız paraya belki daha fazlasına sattınız , hiç ondan bahsetmiyorsunuz..

Varsa ispatınız koyarsınız yoksa böyle yazdığınız yazılar silinir , Bu forumun kuralları böyledir.

https://www.hyundaiclubtr.com/25629-forumda-yapilacak-yeni-duzenleme-hakkinda.html

maverick74 bunu beğendi.
  9. Y.Kayhan

Y.Kayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Y. Kayhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bundan sonra Hyundai almayız o zaman... :)

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ek olarak Sizin veya başkasının aracının 30 litre bile yakması , 2 litre bile yakması beni zerre ilgilendiren bir durum değil . İspat yoksa sonra resmi olarak biz uğraşıyoruz ..

11. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Bende 9 litre yakan araba esimde 12 babamda ise 8 litre yakiyor. Bende sikayetci olayim en iyisi :)

Sehir ici tuketim var sehircik ici tuketim var. Uzun yol var 90 km hiz. Uzun yol var 150 km hiz. Ne verirsen elinle o gelir seninle. Zaten arabada sorun olsa ariza isigi yakar yada servis bulurdu sorunu. Ha birde rodaj i siz yaparsiniz alan kisi keyfini surer.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

12. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Palio 1.3 multijet öneriyorum onlar daha iyi hele van olanlar bi harika dostum .)

Yanma odasından gönderildi.

13. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,093
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Üstadım linkini verdiğiniz sayfada hiç bir şey çıkmıyor , hani işimize yarayan bir sayfaysa görsek iyi olurdu , tekrar düzenlemeniz mümkün mü ? Teşekkürler

14. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çıkmaz eski forum altyapımızdan kalan bir link

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  15. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,093
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Mesut bey , Allah kurtarmış sizi , bakınız iyicene Hyundaiden ben de soğumaya başladım , elimdeki araba henüz 3 aylık , buda 1000 km civarındayken , şehir içi 5.8 e kadar gösteriyordu , bu durum 1500 km dedikten sonra şehir içi 6.4 lerde gösteriyor , acaba şu garanti kapsamındaki bakımlara da gitmesem mi diye düşünüyorum , ne dersiniz ?

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    (Ortalama olarak hesap ediyorum ayda 500 km yapmış olsanız . 1 ay öncesi )Normal değilmi 1000 km iken havalar sıcaktı , 1500 km geldiğinde havalar soğudu.. Soğuk havada tüketimin arttığını herkes bilir.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  17. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Şehiriçi tüketim için (bu havalarda) 6.4litre fazla diyorsanız arabanızı derhal satmanızı öneririm.

18. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bunun gibi youtube'da dolu video varken sizin söylediğinize kim inanır esiyok34?

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 1 Şubat 2015
  19. can01

can01 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    can oguzoglu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    akadaşlar ya başka araba kullanmadınız yada yakıt sarfiyatlarıyla ilgili zayıf bilgi var elinizde arkadaş sattım kurtuldum diyor aractan ama cok üzülecegine adım gbi eminim eski aracım i20 mod crdi eski kasaydı arac 5 ila 6 litre arasında geziyordu şehir ici ve performans bir kullanım tarzıyla arac uzun yolda 4,2 lere kadar düsüyordu ki 120 ve üstü hızdan bahsediyorum yeni aldıgım aracı buda i20 CRDİ TUNE modeli bu arac tüm yumusak kullanımıma ragmen 6,0 yada 6,02 arasında simdi ne yapaılım atalımmı arabayı hayır bir yeni araclar herzaman cok yakar araç ideal yakıt tüketimlerine nerdeyse 20,000 km lerde ulaır 2-araçlar yaz ve kış aylarında yakıt tüketümü farklıdır 3-aracı kullandıgınız yumuşaklık veya vites degiştirdiginiz devir yakıtta cok farkeder aldıgınız yakıtın kaliteside burda fark yaratır 4-günlük yaptıgınız yol yakıtta cok farkettirir dizel aracta aracı calıştırıp 5 km sonra kontak kapatıp akşam da aynısini yapıyosanız motor daha ısınmadan gideceginiz noktaya varıyorsanız bu cok farkeder 5 katolok verileri türkiye şartlarında denenmedigi için nerdeyse bütün araclarda bu fark vardır ve huyundai kendi sınıfındaki araçların arasında en az yakanıdır bu da bir gerçektir

20. Muzzyy

Muzzyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    104
    Ad Soyad:
    Muzaffer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    sanırım bende satmalıyım arabayı ah hyundai ahh katalog ş.içi 8,5 diyor ben 8,6 yakıyorum :D

Bu Sayfayı Paylaş