Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Nereden Geldiği Belli Olmayan Şıkırtı

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda Senedimsin tarafından 19 Temmuz 2013 tarihinde açılan konu

1. Senedimsin

Senedimsin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    osman ışık
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Selamun Aleyküm Herkeze Hayırlı Ramazanlar Aranıza Yeni Katıldım Forumda Arama Yaptım Ama Mutmain Olacak Çözüm Bulamadım İnşaalah Gereksiz Bir Konu Açmamışımdır 2 Hafta Önce Hundai excel 1991 Model Araç Aldım Motorda Aşırı Sesli Bir Şıkırtı Var Dizel Araca Benziyor Ses Satan Adam Egzoz Monifoltu Contası Kaçırıyor Dedi Güvendik Aldık Şöyleki Araç Çalışınca Bir Şey Yok Hareket Edince Başlıyor Hangi Vites Olursa Olsun Geri Viteste DahilHızlanınca Sesde Hızlanıyor 5-6 Ustaya Götürdüm Herkez Farklı Bişey Söğledi Bir Ustayla Anlaştık Piston Veya Yatakdan Muhtemelen Dedi Çaresiz Yap Dedik Araç Bir Hafta Kaldı 1000 tl Ücret Ödedim Motorun Kompile Değiştiğini Söğledi Krank Miline Piston Sübap Yağ Flitre Motor Yıkandı Falan Bişeyler Söğledi Ama Araca Binince Ne Yazık Hüsran Ses Aynen Devam Ediyor Bu Severde Biz Sibap Ayarı Yapmadık Motor Yeni Diye Sibap Ayarı Yapılınca Kesilecek Bir Hafta Sonra Dedi Madem Sibaplardan Neden Motoru Kompile Yaptın dedim Gerekliğdi Dedi Şimdi Ustaya Güvencim Kalmadı Elde Avuçtaki Parayıda Harcadık Bizim Bu Sıkıntımıza Bir Fikir Verecek Varmı Acaba Büyük Sorun Çıkarırmı Böğle Kullansam

2. Murat55

Murat55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    358
    Ad Soyad:
    Murat Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    sübap sesidir o ayar yapılınca kesileceltir merak etmeyin canınızı sıkmayın cana gelmesinde saglık varsa hersey çözülür :)

Senedimsin bunu beğendi.
  3. Giga

Giga Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yılmaz H.
    asinmis motorda piston yataginda genisleme sonucu piston hafif egik sekilde inip cikar. bu motor özellikle sogukken ses yapar, sübap sesi de zannedilebilir cünkü benzer ses cikarir veya dizel motor sesinede benzer. ayrica güc kaybi yasanir araba cekmez.

motor isininca ses azalir. böyle bir hata varmi ögrenmek icin atesleme kablosunu tek tek cikarip takin, ses kaybolursa bu yazdigim hata var demektir.

Senedimsin bunu beğendi.
  4. Senedimsin

Senedimsin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    osman ışık
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Giga Arkadaşım Alakanız İçin Teşekkür Ederim Motor Soğukkende Sıcakkende Ses Var Aracın Çekişinde Problem Yok Buji Kabloları Yeni Bu Arada Murat55 Arkadaşım Katılıyorum Cana Değil Mala Gelsin Amma Ailemle Yolda Çok Kaldım Kalan Bilir Bundada Kalırsam Araç Sevdam 5 Ayda Bitecek Gibi Başlamadan :)

5. Giga

Giga Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yılmaz H.
    uzaktan sadece tahmin edebiliriz, illa bizim dediklerimiz dogru olacak degil. belki motoru yaptirdigin usta haklidir ve sadece son ayarlari yapinca ses kesilir. insallah böyle olur ramazan ayinda daha fazla sorun yasamazsin.

Senedimsin bunu beğendi.
  6. murat1024

murat1024 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    murat yıldız
    aynı sorun bendede var gaza bastıkca artan rolantide daha az duyulan bir ses görenler dizelmi die dalga geciyorlar :) sibap ayarı yapıldı yine gecmedi horozlar mı ne varmış bide egzentirik mili onlarıda değişmen lazım dediler para yok die oralı olmadım böyle kullanmaya devam ediyorum

Bu Sayfayı Paylaş