Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Neova Sigorta Hakkında

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Rockco tarafından 20 Ağustos 2015 tarihinde açılan konu

1. Rockco

Rockco Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    78
    Ad Soyad:
    Mehmet Yaşar
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Merhabalar bugün sigortam bitti aracın sigortasını yenilettik babam birde kasko için fiyat istedi 827 lira bir kasko bedeli çıktı ben hangi firma olduğunu sordum kaskonun neova'dan yaptıklarını söyledi o sırada anında bi araştırma yaptım şikayetim vardan çok kişi şikayetci aranızda varmı bu firmayı kullanan babama kaş göz yapmama rağmen sonra yaptırak dememe rağmen dinlemedi beni :)

A.L.P.E.R bunu beğendi.
  2. A.L.P.E.R

A.L.P.E.R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Alper ERDOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Ben noeva yatırdım 2. sefer fiyatı hesaplı diğerlerinden kaza gibi bir şey yaşamadım 10 lira 20 lira oynuyor arada zaten bazı firmalar ödemede çok geç davranıyorlarmış ama firmadansa bence senin yaptırdığın işyerinin yani sigortqacının tutumu önemli benim yaptığım yer de her firma var 2 kez aynı yerden sigorta yapmış araç gördüm şehir için de ve ikisinin başında da hemen arabasını çekmiş ilgileniyordu bu firmada neovanın logosunu aracında kullanıyor iş o durumlara gerk kalmasın yoksa sonuçta resmi olan bir poliçe sen yaptırdınsa tamam

Ancak ticaretle uğraşan ve tırları kamyonları sende 100 binlerce liralık sigorta yaptıran tanışlarım var onlarda İst. da farklı ismi pek duyulmayan firmalar var onlardan yaptırıyorlar sebebi ise ise kaza durumunda araç 200 binlara ise tez zamanda %80 ini ödüyormuş böyle bir durumun varsa farklı ama binek araç için zaten yaparken soruyorlar piyasa değerini 20 bin ise sen 24 bin olarak anlaşır yazdırırsan 20 bin olarak alırsın senin zararın olmaz.

Rockco bunu beğendi.
  3. aktassa

aktassa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    40
    Ad Soyad:
    Sait AKTAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Genel olarak hepsi aynı.
    Neova ise zaten Kuveyt Türk bankasının şirketi.
    İnşallah sorun yasamazsin .

Bu Sayfayı Paylaş