Bu işi deneyen varmı aslı astarı varmı bi anlam veremedim.Gerçekden oluyorsa arabanın her yerine yapıştıralım
Bir motor nasıl birazcık daha az yakar diye ne yatırımlar yapılıyor, devamlı yenilikler çıkıyor ama biri mıknatıs takıp olayı çözüyor hemde yüzde on gibi müthiş bir tasarruf sağlıyor ve koskoca mühendisler bunu akıl edemiyor öyle mi? Bir ara televizyonda falan satarlardı millete hatta doğal gaz borusuna takılanı bile izlemiştim, sonradan palavra olduğu anlaşılınca satamadılar herhalde. Mıknatısı ters takınca çok mu yakıyormuş?
peder bey eve almış tv de satılanlardan ve doğalgaz borusuna takmış.Bu videoyu ben de izlemiştim böyle şeylere meraklıyım ve bir tane eski harddisk buldum ve söktüm ve aracımın lpg borusna kelepçe ile taktım bi ara foto ve video atarım.Ama şunu farkettim peder beyin aldığı mıknatıslar benim harddiksten söktüğüm mıknatısların çekim kuvveti açısından yanından geçemez.Harddiskteki moknatıslar acayip kuvvetli birbirne yapıştı mı sökmek zor ancak kaydırarak kurtarıyorsun.Peki aracın yakıtı düştü mü derseniz henüz ölçmedim sağlıklı bir ölçüm için hava şartlarının stabil olduğu bir dönemde hem söküp hem de takılı vaziyette denerim.Şuan takılı bir vaziyette duruyor.